Varför har vi de mest spännande och utmanande uppdragen?

Kanske för att vi har de mest kompetenta kandidaterna.

Registrera/uppdatera ditt CVUppdatera din tillgänglighet

Några av de uppdragsgivare vi arbetar med:

Är tiden inne att hitta ett nytt spännande uppdrag som interimschef?

Vi har en stor bredd av uppdragsgivare med interimsuppdrag och är specialister på att matcha uppdrag med rätt kompetens.

Med vår långa erfarenhet som rekryterare inom interim management vet vi hur man matchar kompetens och uppdrag med ett tillfredsställande resultat. Vi sätter oss in i din profil som interimschef och har en väl utarbetad process för att säkerställa att kompetens och erfarenhet håller lämplig nivå för de tjänster vi tillsätter. Under uppdraget finns vi med dig och stödjer dig för att samarbetet med uppdragsgivaren ska bära frukt för alla inblandade parter.

Vi erbjuder företag i hela Sverige hjälp med snabb tillsättning av interimschefer inom:
Företagsledning – Ekonomi – HR – Sälj & Marknad – IT & Teknik – Produktion & Supply Chain

Redan registrerad? Uppdatera din tillgänglighet!

Registrera ditt CV

Tajming inom interim är en nyckelfaktor

Hos oss kan det gå fort. De flesta uppdrag vi får in behöver tillsättas på kort tid och är oftast avklarade på några veckor. Det innebär att omsättningen är hög och att de uppdrag vi har inne kan variera kraftigt.

Ett uppdrag som är klippt och skuret för dig kan komma in nästa vecka utan att vi vet det i dag. Anmäl ditt intresse hos oss nedan så kommer våra erfarna rekryterare att granska och registrera din profil, varpå vi har möjlighet att erbjuda våra uppdragsgivare dina tjänster. Vi bjuder in till intervju så fort vi tror oss ha hittat ett uppdrag för dig, på så vis använder vi tiden effektivt.

Redan registrerad? Uppdatera din tillgänglighet!

Registrera ditt CV
  • Registrera dig i dag och bli en del av vårt nätverk

    När du registrerat dig granskar vi din profil för att kunna matcha den med aktuella och kommande uppdrag. Så snart vi har ett passande uppdrag hör vi av oss för att stämma av din tillgänglighet och intresse för just det uppdraget. 

    Om du vill uppdatera ditt CV eller dina kontaktuppgifter använder du samma formulär.

    Redan registrerad? Uppdatera din tillgänglighet!