Brightmill vinner ramavtal med 6 kommuner i Stockholms Län

 

Brightmill vinner ramavtal inom bemanning av interimschefer i Botkyrka kommun, Haninge kommun, Nynäshamns kommun, Huddinge kommun, Tyresö kommun och Värmdö kommun. Ramavtalet gäller under två års tid med start i mars 2017 och innefattar bemanning av chefspositioner inom HR, administration, ekonomi, information/kommunikation, IT, internservice och övriga administrativa specialtjänster inom centralförvaltningen.

Brightmill är en ledande aktör inom interim chefsrekrytering på den svenska marknaden. Bolaget grundades 2011 och tillsätter idag ett 50-tal chefspositioner årligen över hela landet. Rangordnad som nr 1 i denna upphandling är ett bevis på Brightmills förmåga att på ett effektivt sätt tillhandahålla ledare av högsta kvalitét till ett konkurrenskraftigt pris.

”Vi är mycket glada och stolta över att ha vunnit ett ramavtal av denna storlek och har redan fått möjlighet att tillsätta en interimschef inom ekonomiområdet åt en av kommunerna som omfattas av detta ramavtal. Vi ser framemot att utveckla ett gott samarbete med alla sex kommuner under avtalsperioden”, säger Henrik Engstam, grundare och VD.