Spännande uppdrag som interimschef

Brightmill är en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vi har spännande och utmanande interimsuppdrag. Registrera dig och bli en del av vårt nätverk!

Några av de uppdragsgivare vi arbetar med:

Hitta ett nytt interimsuppdrag

Är tiden inne att hitta ett nytt interimsuppdrag?

Vi har en stor bredd av uppdragsgivare och är specialister på att matcha interimsuppdrag med rätt kompetens.

Med vår långa erfarenhet som rekryterare inom interim management vet vi hur man matchar kompetens och uppdrag med ett tillfredsställande resultat. Vi sätter oss in i din profil som interimschef och har en väl utarbetad process för att säkerställa att kompetens och erfarenhet håller lämplig nivå för de tjänster vi tillsätter. Under uppdraget finns vi med dig och stödjer dig för att samarbetet med uppdragsgivaren ska bära frukt för alla inblandade parter.

Vi erbjuder företag i hela Sverige hjälp med snabb tillsättning av interimschefer inom:
Företagsledning – Ekonomi – HR – Sälj & Marknad – IT & Teknik – Produktion & Supply Chain

Registrera dig som kandidat
Tajming inom interim

Tajming inom interim är en nyckelfaktor

Hos oss går det fort. De flesta uppdrag vi får in behöver tillsättas skyndsamt och rekryteringsprocessen är oftast avklarade på några veckor. Det innebär att omsättningen är hög och att de uppdrag vi har inne kan variera kraftigt.

Ett uppdrag som är klippt och skuret för dig kan komma in nästa vecka utan att vi vet det i dag. Anmäl ditt intresse hos oss nedan så kommer våra erfarna rekryterare att granska och registrera din profil. Därefter har vi har möjlighet att erbjuda våra uppdragsgivare dina tjänster. Vi bjuder in till intervju så fort vi tror oss ha hittat ett passande uppdrag för dig. På så vis använder vi tiden effektivt.

Registrera dig som kandidat

Vi ber dig bara att lämna de uppgifter som är nödvändiga för oss. Det görs i tre steg och tar bara ett par minuter.

När du har registrerat dig granskar vi din profil för att kunna matcha den med aktuella och kommande uppdrag. Så snart vi har ett passande uppdrag hör vi av oss för att stämma av din tillgänglighet och intresse för just det uppdraget.