Rätt HR-konsult genom träffsäker matchning

Vi har ett stort nätverk med kvalificerade HR-konsulter runt om i Sverige. Med våra effektiva arbetsmetoder och digitala verktyg kan vi träffsäkert matcha era behov.

Interimschef

Brightmill – en av Sveriges ledande interimsbyråer

Vi är specialister på interim management. Vi har varit verksamma sedan 2011 och fått utmärkelserna DI Gasell 2019 och Veckans Affärers Superföretag 2019.

Under åren har vi byggt upp ett gediget nätverk av kvalificerade HR-konsulter. Tack vare våra välutvecklade arbetsmetoder och digitala verktyg har vi mycket god täckning av marknadens HR-konsulter, både geografiskt och kompetensmässigt. Med search som arbetssätt kan vi effektivt och pricksäkert hitta de kandidater som bäst matchar era behov. Det är en av anledningarna till att vi har fått toppbetyg på Trustpilot.

Gör en förfrågan

Några av våra kunder:

Interim chef

Vi vet att interimskonsulter och uppdrag i toppklass dras till varandra.

För att kunna attrahera marknadens bästa HR-konsulter, har vi hög synlighet i olika kanaler och får många nya kandidater varje vecka.

Genom ett utpräglat systemtänk och digitalt fokus har vi skapat effektiva sätt att attrahera och hålla en löpande dialog med våra HR-konsulter även mellan uppdragen. Detta är särskilt viktigt när det kommer till interimstillsättningar, då kännedom om kandidaternas tillgänglighet är en av nyckelfaktorerna för en säker leverans.

Vi som jobbar på Brightmill har alla många års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. Hos oss är det samma chefsrekryterare som håller i processen från den första kundkontakten till avslutat uppdrag och alla delmoment däremellan. Detta för att säkerställa kvalitet i alla led.

Är du kandidat?
Registrera ditt CV

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Våra chefsrekryterare

Hanna Eidem

Kort om Hanna
Hanna är partner på Brightmill och har tidigare arbetat som rekryterare, bolagsjurist och vd, samt har flerårig styrelseerfarenhet från ideell sektor. Hon är utbildad jurist med sidostudier i språk och psykologi. Hanna har varit bosatt i Moskva i sju år och talar ryska flytande.

Henrik Engstam Phalén

Kort om Henrik
Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap. Henrik har varit bosatt och arbetat i Singapore och Taiwan.

Henrik Engstam Phalén

Eva Persson

Kort om Eva
Eva har mer än 20 års ledarerfarenhet inom flertalet branscher som finans, försäkring, reseindustrin och tillverkande industri. Hon har även en bakgrund som chefsrekryterare hos en annan ledande aktör i rekryteringsbranschen. Eva är utbildad civilekonom.

Jessica Frösell

Kort om Jessica
Jessica har 20 års ledarerfarenhet från bl a IT- & konsultbranschen, där hon arbetat med kunder i många olika branscher. Hon har under de senaste åren drivit eget företag med inriktning på HR och rekrytering. Hon är utbildad civilekonom och är certifierad inom kravprofil och personlighetstester i verktyget Cut-e.