Hem

>

Tjänster

>

Interim fabrikschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Interim fabrikschef

Träffsäker rekrytering för varje behov

Stort kandidatnätverk över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Söker ni en interim fabrikschef?

Ett uppdrag som interim fabrikschef ställer höga krav på ett tydligt och coachande ledarskap med förmåga att engagera och motivera medarbetarna. Att leda en produktionsorganisation är att arbeta verksamhetsnära. Även som interimschef ska man vara synlig och operativ i det löpande arbetet men samtidigt ansvara för budget, lönsamhet, kvalitet och resultat. Vi på Brightmill hjälper er att hitta den fabrikschef ni söker oavsett om det gäller klassisk tillverkande industri, processindustri, livsmedel eller medicinteknik. Med lång erfarenhet och väletablerade rutiner för interimsrekrytering känner vi oss helt trygga med att lova att vi kan bistå er!

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Carlsberg
Toyota Material Handling
Metsä Board
Unilabs
AJ Produkter
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö

Stort nätverk av kvalificerade konsulter

På Brightmill är vi stolta över det omfattande nätverk av seniora interimschefer och specialister som vi har byggt upp. Våra kandidater är utvalda för att deras kompetenser och erfarenheter väl matchar våra interimsuppdrag och vår geografiska täckning är mycket god. Vi har kunder från hela Sverige. Därför har vi också kandidater över hela Sverige.

Vi har utvecklat digitala metoder för att kunna ha en löpande dialog med våra kandidater om deras uppdragsstatus. Detta för att tillgänglighet är en nyckelfaktor vid interimstillsättningar. Det måste alltid gå fort.

Vi fokuserar på era behov

Det måste, nästan alltid, gå fort att hitta en tillfällig lösning. Tidsfaktorn är kritisk. Våra kunder vill ha en interimskonsult som snabbt kan komma in och leverera resultat. Kraven på en fabrikschef ser förstås olika ut beroende på bransch och bolag. Det viktigaste för oss är att i varje enskilt fall förstå vad just ni behöver.

Receptet för det lyder tät dialog med kunden från start och effektiva sätt för kravprofilering. Våra proffsiga chefsrekryterare har, tack vare sin stora erfarenhet, förmåga att omvandla kundernas önskemål till tydliga attraktiva kravprofiler. På så sätt kan vi säkerställa att vi hittar den interimschef ni behöver.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vi håller vad vi lovar

Genom att snabbt hitta rätt kompetens, kan vi skapa värde hos våra kunder gång på gång! Det vet vi. Med över tio års erfarenhet, är vi idag en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vi har ägnat mycket tid åt att vässa våra arbetssätt och hitta en best practice. Den tillämpar vi idag för att se till att vi genomför våra uppdrag snabbt och effektivt med hög kvalitet i alla led.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder att på kortast möjliga tid få den konsult dom behöver. Därför har vi tagit fram väletablerade arbetsprocesser och rutiner för kommunikation och uppföljning. Vi vet vad våra kunder behöver och vill ha och vi vet vad marknaden har att erbjuda. Därför kan vi också hålla vad vi lovar.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Otroligt hjälpsamma och trevliga!

Madeleine Tybert Kothe, Rosti

Verifierat

Bra leverans Ni har levererat en mycket kompetent chef, som jag har stor hjälp och nytta av.

Patrik Carlgren, Nordic Sugar

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

En katalysator för värdeskapande

Att anlita en interimschef är ett underskattat sätt för att påskynda utveckling för ett företag. De allra flesta av våra interimschefer har en lång karriär i linjen bakom sig och därmed stor erfarenhet av interimsrollen de axlar. Ofta har de även branschkännedom. Med sin erfarenhet av liknande uppdrag har de goda förutsättningar för att snabbt identifiera utmaningar, men också att hitta lösningar för att skapa värde och skynda på företagets utveckling.

Ett interimsuppdrag kan ofta vara förvaltande till sin natur, men i många fall så får interimskonsulten även ett utvecklingsmandat. Genom att ta in en interimschef kan man alltså skapa förutsättningar för att titta på en verksamhet med ny blick, vilket kan leda till både nya insikter och konstruktiva lösningar.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim fabrikschef

Brightmill gör tillsättningar och har fina referensuppdrag över hela Sverige. Därför har vi även ett kandidatnätverk som finns i hela landet. Stockholm är vår största marknad, tätt följt av Malmöregionen och Västra Götaland.

Vi har tillsatt roller i de flesta branscher. När det kommer till interimsuppdrag inom produktion har vi bred erfarenhet av olika branscher inom bl.a. tillverkandeindustri, processindustri, livsmedel eller medicinteknik.

Ja, det är en viktig del av vårt uppdrag som leverantör av interimstjänster. Vi kvalitetssäkrar alla våra kandidater som presenteras för kund genom kompetensbaserade intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning. Resultaten presenteras skriftligt för kunden.

Ja, om konsulten vill. Att ta över en konsult i en tillsvidareanställning är förenat med ett rekryteringsarvode som baseras på uppdragslängd och lön som anställd. De flesta av våra konsulter vill dock vara just konsulter, men ca 15% av våra uppdrag övergår idag till en tillsvidareanställning.

Nej, dessvärre inte. Vi är en nischad interimsbyrå med fullt fokus på interim management.

Andra tjänster inom Supply Chain & Produktion