Hem

>

Tjänster

>

Interim Financial Controller

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Interim Financial Controller

Vi matchar rätt person till uppdraget

Stort nätverk av controllers över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Söker ni en erfaren Financial Controller?

Rollen som interim financial controller ställer höga kompetenskrav på redovisning, rapportering och finansiell analys. I vårt nätverk har vi seniora controllers med erfarenhet av komplexa finansiella styrnings- och rapporteringsfrågor, ofta i en internationell miljö.

En interimskonsult kan även, med sin breda erfarenhet, bidra till att effektivisera och förbättra redovisnings- och rapporteringsprocesserna. Vi kan snabbt hjälpa er att hitta rätt kandidat oavsett vilket regelverk ni följer (K3, IFRS, US GAAP eller statliga regelverk).

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

AJ Produkter
Nynas
Swedavia
Rexel
NKT HV Cables
Köpings kommun

Rätt kompetens för er

Interimskandidater är noggranna när de väljer vilken partner de vill samarbeta med. Därför är vi måna om att kunna erbjuda kandidaterna i vårt nätverk de intressantaste uppdragen. Genom att göra det, så vet vi att vi attraherar marknadens bästa kandidater. Brightmills nätverk finns över hela Sverige. Våra kandidater är noggrant utvalda för att de, med sin sammansättning av kompetenser och erfarenheter, matchar de uppdrag som vi förmedlar. Med vårt kandidatnätverket och våra searchprocesser, har vi skapat utmärkta förutsättningar för att förse våra kunder med rätt konsult.

Vid interimstillsättningar är behovet ofta akut. Därför måste det gå fort, dock med bibehållen kvalitet. På Brightmill har vi välutvecklade digitala metoder som stödjer och underlättar genom hela rekryteringsprocessen. Våra chefsrekryterare har alla mångårig erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. Med en kombination av lyhördhet och erfarenhet ser dom till att Brightmills rekryteringsprocesser präglas av professionalism, trovärdighet och affärsmässighet.

Kvalitet i alla led

På Brightmill har vi en gedigen process med ett antal obligatoriska moment för att säkerställa kvalitet i alla led. Till detta kommer ett omfattande systemstöd som är designat för att stötta chefsrekryterarna i processen. På Brightmill arbetar vi uteslutande med search det vill säga vi söker upp de kandidater som vi bedömer matcha kravprofilen.

För att kunna hitta rätt kandidat behöver vi, i ett uppdrags allra tidigaste skede, skapa samsyn kring behovsbild och krav. Det gör vi genom att i dialog med kunden ta fram en kravprofil. Genom digitala verktyg kan vi tillsammans i realtid definiera och vikta kompetenser och andra krav. När kraven är formulerade börjar vi leta efter rätt kandidater och genomför sedan en rekryteringsprocess enligt konstens alla regler. Vi vet att vi kan ha en konsult på plats hos kund inom två veckor från det att vi fick uppdragsförfrågan. Ofta snabbare än så.

Med tio år i branschen kan vi den svenska interimsmarknaden. Det gör att vi kan vara behjälpliga med råd och komma med tips oavsett skede i processen. Låt oss veta hur vi på bästa sätt kan bistå er!

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte

Vår målsättning är att genom rätt kompetens addera värde hos våra kunder! När ni anlitar Brightmill kan ni förvänta er en erfaren samarbetspartner med väletablerade rutiner för kommunikation och uppföljning. Våra arbetsprocesser är gedigna och välbeprövade.

Vi har över tio års erfarenhet av interim management och är en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vårt mål är att snabbt och effektivt hjälpa er att få rätt interimskonsult för att lösa era behov. Våra arbetssätt är effektiva och moderna och vårt målmedvetna kvalitetsarbete gör att vi vet vad våra kunder behöver och vill ha.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Snabb respons, vänligt bemötande och professionell hantering.

Elmir Andersson, Ex-Change Parts

Verifierat

Mycket bra service
Snabb leverens, hög kompetens på kandidaterna och bra/lyhörd service överlag.

Marie-Louise Khan-Tamakloe, Botkyrka kommun

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Värdeskapande för våra kunder

Ett sätt att stärka upp kunskapsnivån i ett team är att ta in en tillfällig specialist. En konsult som kan hantverket på sina fem fingrar och som kan bistå med det som behövs. Flertalet av Brightmills kunder vittnar om att kunskapsnivån i gruppen höjs när man tar in en interimskonsult. Det blir den omedelbara effekten av att man får in en resurs med såväl senioritet som kompetens och ofta branschvana. Detta bidrar dessutom till att konsulten har god förståelse för vilka utmaningar som finns men även tankar på hur dom kan hanteras.

Oavsett om det gäller en linjebefattning eller att bistå i ett avgränsat projekt, så kan en interimskonsult se situationer och utmaningar i ett nytt ljus samt vara snabb på att leverera resultat. På så sätt kan en interim specialist bidra med både värdeskapande aktiviteter och kunskapsutveckling till er som kund.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim Financial Controller

Efter 10 år med fullt fokus på interim management är det få branscher vi inte har jobbat med. Till skillnad mot rekryteringsföretag som nischat sig på enskilda branscher har vi nischat oss på interim.

På Brightmill har vi inga fasta priser utan vi sätter pris i samråd med kandidaten utifrån uppdrag och kund. Vi försöker alltid konkurrensutsätta våra kandidater för att ge våra kunder kostnadseffektiva lösningar.

Vi brukar säga att vi kan ha en konsult på plats inom två veckor, och kan i normalfallet presentera kandidater inom ett par dagar från uppdragsförfrågan.

Vi har en välbeprövad rekryteringsprocess med en rad kvalitetssäkrade moment och gediget systemstöd. Allt börjar med en tydlig kravprofil och därefter genomsyrar lyhördhet och kvalitet hela processen. Tack vare detta kan vi säkerställa att vi hittar kandidater med rätt kompetens.

Brightmill är en av Sveriges främsta interimsbyråer och helt nischade på interim management. Vi åtar oss inga rekryteringsuppdrag.

Andra tjänster inom Ekonomi