Hem

>

Tjänster

>

Interim Group Controller

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Interim Group Controller

Vi matchar rätt person för varje behov

Stort nätverk av controllers över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Vi hjälper er att hitta en interim Group Controller

Att jobba som interim Group Controller ställer höga kompetenskrav på redovisning, rapportering och controlling. I vårt konsultnätverk har vi kvalificerade controllers med erfarenhet av koncernredovisning, konsolidering och koncernrapportering, ofta i en internationell miljö.

Behöver koncernens ekonomifunktion utvecklas avseende styrning, kontroll och uppföljning så kan en erfaren interimskonsult även driva det förändringsarbetet. Med utgångspunkt i era specifika behov, kan vi snabbt hjälpa till att matcha rätt person till uppdraget.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Carlsberg
Swep International
VR Sverige
SBC Sveriges Bostadsrättscentrum
Maquet - Getinge Group
Sollentunahem

Vi skapar förutsättningar för leverans

Vid interimstillsättningar måste det gå fort. Men det måste fortfarande bli rätt! Därför har vi på Brightmill tagit fram ett digitalt systemstöd som underlättar för våra erfarna chefsrekryterare att hålla kvalitet i alla led. Vi jobbar för att det ska gå fort och bli rätt. Våra chefsrekryterare har alla mångårig erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. Med en kombination av erfarenhet, affärsmässighet och lyhördhet ser dom till att Brightmills rekryteringsprocesser går smidigt och snabbt.

Interimskandidater är noggranna när de väljer vilken partner de vill samarbeta med. Därför är vi angelägna om att kunna erbjuda våra kandidater de mest attraktiva uppdragen. På så sätt vet vi att vi attraherar marknadens bästa kandidater. Brightmills nätverk finns över hela Sverige. Våra kandidater är utvalda med omsorg för att de matchar de uppdrag som vi förmedlar. Dom har helt enkelt den kombination av kompetenser och erfarenheter som våra kunder efterfrågar.

Med rätt kandidater i nätverket och med beprövade searchprocesser, vet vi att vi har utmärkta förutsättningar för att förse våra kunder med rätt konsult.

Rätt konsult hos varje kund

Med tio år i branschen kan vi den svenska interimsmarknaden. Det gör att vi kan vara behjälpliga med råd och komma med tips oavsett skede i processen. För oss gäller det inte bara att hitta en interim Group Controller. Det gäller att hitta rätt interim Group Controller. På Brightmill kan vi lova att vi gör det eftersom vi har en gedigen process med ett antal obligatoriska väldefinierade moment.

För att kunna hitta rätt kandidat till varje uppdrag, behöver vi förstå vad våra kunder behöver. Vi behöver skapa en samsyn kring behovsbild och krav. Det gör vi genom att använda oss av vårt egenutvecklade digitala kravprofilsverktyg. Med den kravprofilen som utgångspunkt, ger vi oss sedan ut för att aktivt bearbeta marknaden i syfte att hitta den interimschef som bäst matchar den aktuella uppdragsbeskrivningen. Vi annonserar aldrig, utan arbetar uppsökande.

När vi hittat lämpliga kandidater genomför vi en fullödig rekryteringsprocess som omfattar såväl kompetensbaserade intervjuer som bakgrundskontroll och referenstagning – allt för att säkerställa att var och en av våra kunder får rätt konsult till sig.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vi håller vad vi lovar

Vi har över tio års erfarenhet av interim management och är en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vårt mål är att snabbt och effektivt hjälpa dig att få rätt interimskonsult för att lösa era behov. Våra arbetssätt är effektiva och moderna och vårt målmedvetna kvalitetsarbete gör att vi vet vad våra kunder behöver och vill ha.

Vi arbetar strukturerat och effektivt för att leverera varje gång. Vi vet att rätt kompetens hos våra konsulter adderar värde hos våra kunder! När du anlitar Brightmill kan du förvänta dig en erfaren och pålitlig leverantör av interimstjänster. En trygg samarbetspartner som har väletablerade rutiner för kommunikation och uppföljning och som håller vad vi lovar. Det gör oss till en pålitlig partner.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Vi behövde snabb förstärkning under en begränsad tid och är mycket nöjda både med hjälpen, bemötandet och den person som kom som konsult till oss.

Ulrica Messing, Kosta Boda Art Hotel

Verifierat

Bra och tydlig dialog kring kravbild och resurser. Enkla att ha att göra med.

Åsa Nordström, Alelion Energy Systems

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Snabbare resultat med interim

Det vanligaste skälet att ta in en interimschef är fortfarande vid tillfälliga vakanser. En interimkonsult kan dock vara en effektiv och snabb lösning även i andra sammanhang. Kanske har bolaget behov av en större transformation eller står inför konkreta affärsutmaningar? Oavsett, så är en interimslösning ett effektivt och, numera välbeprövat, sätt att kunna höja kompetensnivån. Det ger kunden möjlighet, att med en hög grad av flexibilitet, möta de utmaningar som man står inför.

Med en kvalificerad interimskonsult får man, med kort varsel,  in en erfaren chef med dokumenterad ledarerfarenhet. En person som snabbt kan gå in operativt och nå resultat inom ramen för ett tydligt definierat uppdrag. En interimskonsult har inte bara god förståelse för vilka utmaningar som kan finnas. Den har ofta även tidigare erfarenheter av hur liknande utmaningar bäst kan hanteras, vilket kan påskynda önskade resultat.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim Group Controller

Vårt nätverk med interimskandidater spänner över hela Sverige. Eftersom vi har kunder över hela Sverige har vi arbetat målmedvetet under lång tid för att skapa en mycket god geografisk täckning av våra kandidater för att kunna möta våra kunders behov.

Efter 10 år med fullt fokus på interim management har vi arbetat med nästan alla branscher.

Vi är vana vid att hantera konfidentiella uppdrag och har rutiner för hur vi kan arbeta framgångsrikt utan att namnge kunden. Vi har även rutiner för att skriva sekretessavtal när vi kommer till det skedet av processen – allt för att säkerställa den nivå av diskretion som önskas i varje enskilt uppdrag.

Vi har en gedigen rekryteringsprocess där vi kvalitetssäkrar våra kandidater genom kompetensbaserade intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning. Allt presenteras skriftligt för kunden.

Vi har en etablerad och avtalsreglerad reklamationsprocess som vi följer. Det händer ytterst sällan att en interimskonsult måste bytas ut, men när så är fallet så sker det enligt föreskriven process med transparens, effektivitet och professionalitet som ledord.

Andra tjänster inom Ekonomi