Hem

>

Tjänster

>

Interim HR-specialist

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Interim HR-specialist

Vi matchar rätt person till uppdraget

Stort nätverk av HR-konsulter över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Behöver ni tillfällig specialistkompetens?

Med över tio års erfarenhet av interim management vet vi att våra kunder både behöver chefer och seniora specialister. Därför har vi ett brett nätverk av såväl ledare som erfarna experter inom olika områden och branscher. Ett uppdrag som HR-specialist kan innebära allt ifrån att gå in i en linjeroll vid en vakans till att genomföra ett konkret, mer avgränsat projekt. Oavsett vad ni behöver, så kan vi på Brightmill bistå er med det ni söker.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

AJ Produkter
Swep International
Swedavia
Samsung Electronics
Stena Recycling
Huddinge kommun

Rätt konsult till varje uppdrag

Vi har ett stort nätverk av tusentals interimskandidater som spänner över hela Sverige. Våra kandidater är omsorgsfullt utvalda utifrån sina kompetenser och erfarenheter för att matcha den typen av uppdrag som vi förmedlar. Med lämpliga kandidater i vårt nätverk och med vår beprövade och effektiva sökprocess, vet vi att vi kan leverera rätt konsult till varje uppdrag. Att vi dessutom håller oss löpande informerade om deras tillgänglighet gör att vi vet när de finns tillgängliga för nya uppdrag.

Brightmill har ett egenutvecklat digitalt systemstöd som gör oss effektiva och träffsäkra i vårt rekryteringsarbete. Vi ser till att, tillsammans med kunden, skapa samsyn i uppdragets tidigaste skede, för att sedan raskt och metodiskt arbeta oss fram till vilka kandidater som passar för just ert uppdrag. Vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess genomförs av seniora chefsrekryterare från start till mål. Vi har som målsättning att vi ska överträffa era förväntningar på oss – varenda gång.

En pålitlig partner

På Brightmill strävar vi efter att ni som kund ska känna er trygga med vetskapen om att vi håller vad vi lovar. Att ni har hittat en partner som löser det behov ni har av interim kompetens, oavsett roll. Tack vare många år i branschen har vi på Brightmill välfungerande rutiner och effektiva sätt för att tillgodose våra kunders behov. Våra samarbeten präglas av dialog, tydlighet och professionalism. Brightmills chefsrekryterare har mångårig erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. De lotsar er med van hand genom processen och kommer gärna med goda råd vid frågor eller funderingar.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte till er

Vår målsättning är att genom rätt kompetens addera värde hos våra kunder! Vi har över tio års erfarenhet av interim management och är en av Sveriges ledande interimsbyråer. Våra arbetssätt är effektiva och moderna och vårt målmedvetna kvalitetsarbete gör att vi vet vad våra kunder behöver och vill ha. Vi kan snabbt och effektivt hjälpa er att få rätt interimskonsult för att lösa era behov. När ni anlitar Brightmill kan ni förvänta er en erfaren samarbetspartner med väletablerade rutiner för kommunikation och uppföljning.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Quality Candidates - Quick & Easy. Easy to work with, responsive, provided quality candidates with short notice on several occasions.

Johanna Lindquist, Hyper Island

Verifierat

Samarbetet fungerar bra

Ewa Beskow, Nynas

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Utveckling med en interimskonsult

En vanlig tanke kring interimskonsulter är att uppdragen ofta är i linjen och av förvaltande natur. Det stämmer till viss del. Samtidigt vittnar många av våra konsulter om att deras uppdrag ofta övergår från att vara just förvaltande till att bli utvecklingsuppdrag. Kunderna tar tillfället i akt och nyttjar den erfarenhet och kompetens som interimskonsulten erbjuder.

Att anlita en interimskonsult är alltså ett utmärkt sätt för en kund att skapa värde och driva utveckling i företaget. Ibland kan det även finnas ett värde att ta in en interimskonsult för ett avgränsat projekt; översyn av processer och rutiner, implementering av ett nytt system eller rentav en organisationsförändring. Genom att ta in en interimskonsult kan man skapa flexibla förutsättningar för nya insikter och konstruktiva lösningar som skapar värde i verksamheten.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim HR-specialist

Vi är experter på att hitta den kompetens våra kunder behöver, oavsett om det är en bred roll eller en nischad specialist. Att hitta en interimskonsult för specifika uppgifter är helt i linje med Brightmills erbjudande.

De flesta kandidaterna i vårt nätverk vill ha heltidsuppdrag, men vissa arbetar parallellt hos flera kunder. Det går alltså hitta konsulter på deltid, men det kan påverka antalet intresserade kandidater.

Vi brukar säga att vi kan ha en interimskonsult på plats inom två veckor från det att vi får en förfrågan från en kund. Alla uppdrag är unika, och vi gör ett individuellt anpassat upplägg som passar det enskilda uppdragets specifika krav.

Förutom att vi gör referenstagning av alla kandidater som vi presenterar för kund, gör vi även en bakgrundskontroll för att säkerställa att förutsättningarna är de rätta för en god uppdragsleverans.

Om det rör sig om kortare frånvaro händer ingenting. Ni som kund betalar givetvis bara för timmarna som konsulten arbetar. Om konsulten blir långvarigt sjuk och inte kan fullfölja sitt uppdrag, så hittar vi skyndsamt en ersättare i samråd med kunden.

Andra tjänster inom HR