Hem

>

Tjänster

>

Interim kvalitetschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Interim kvalitetschef

Träffsäker matchning för varje behov

Stort konsultnätverk över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Söker ni en interim kvalitetschef?

Vi hjälper er gärna att hitta en interim kvalitetschef. En erfaren konsult som med kort varsel kan komma in och stötta i det löpande arbetet och samtidigt säkerställa att företaget lever upp till interna och externa krav. Vi har ett brett urval av interimschefer med gedigen erfarenhet av att, i tidigare linjeroller, utveckla och leda kvalitetsarbetet i olika branscher. Tack vare interimskonsultens erfarenhet skapas också goda förutsättningar för ett systematiskt förbättringsarbete och snabba resultat.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Carlsberg
Nynas
Swedavia
Rexel
Maquet - Getinge Group
Stockholms Stad

Så hittar vi rätt kvalitetschef

För att vi ska kunna hitta rätt kandidat till varje kund vill vi redan från uppdragsstart ha en samsyn med kunden kring profilen man söker. Den får vi genom att, tillsammans med kunden, ta fram en kravprofil. Vi använder oss av vårt egendesignade digitala profilverktyg som möjliggör för oss att i realtid definiera och värdera kompetenser. När kravprofilen är satt, börjar vi leta efter rätt kandidater.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med search. Det innebär att vi söker upp de kandidater som vi bedömer matcha kravprofilen. Därefter genomför vi en rekryteringsprocess med kvalitetssäkrande intervjuer, bakgrundskontroll, kundintervjuer och referenstagning. Brightmills rekryteringsprocesser präglas av effektivitet, professionalism och dialog. 

Ständigt aktuellt nätverk

Med lämpliga kandidater i vårt nätverk och Brightmills välbeprövade arbetssätt, har vi skapat unika förutsättningar för att kunna förse våra kunder med rätt konsulter. Vi vet att marknadens interimskandidater är noggranna när de väljer vilka företag de vill samarbeta med. Genom att kunna erbjuda våra kandidater intressanta och utmanande uppdrag, så kan vi attrahera marknadens bästa kandidater. Då kan vi möta våra kunders behov.

Kandidaterna i vårt nätverk är noggrant utvalda för att matcha de uppdrag som vi förmedlar. Givetvis finns Brightmills kandidater över hela Sverige – precis som våra kunder.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte till er som kund

När ni anlitar Brightmill kan ni förvänta er ett samarbete som präglas av högt tempo, struktur och kommunikation. Våra chefsrekryterare är erfarna och har arbetat länge med kompetensbaserad rekrytering av interimsroller. Genom våra digitala verktyg kan vi effektivt skapa samsyn kring våra kunders behov redan från rekryteringsuppdragets stat.

På Brightmill arbetar vi aktivt för att ni som kund ska känna er involverade under hela processen. Vi bistår gärna med råd och tips under resans gång. Tack vare ett idogt kvalitetsarbete, vet vi att våra metoder är effektiva. Därför kan vi garantera att ni får det resultat ni önskar.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Otroligt bra bemötande, förståelse för organisationen och samarbetsvilja (utöver bra leverans).Sanna hos er är en stjärna! :)

Jennifer Rundberg, Samsung

Verifierat

Brightmill fixade den kompetens vi behövde inom en kort tid, och Hanna har verkligen bra jobbat för att diskutera och fixa avtalet inom en utmanande ledtid.

Gilles Rossi, Profoto

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Skapa värde med en interimschef

En interimschef är en erfaren konsult men lång linjeerfarenhet och (ofta) branschkännedom. En person som kan ge nya perspektiv och samtidigt erbjuda en trygg leverans av kunskaper och ledarskap. Behöver ni en erfaren chef under en begränsad period? Hör av er till oss på Brightmill så ser vi till att hitta den kompetens ni söker!

En vanlig missuppfattning är att interimsuppdrag alltid handlar om att förvalta det befintliga. Så kan det vara, men att ta in en interimschef är ett effektivt sätt att skapa värde och utveckling för företaget. Det har vi sett många exempel på under våra år som specialister på interim management.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim kvalitetschef

Nej. Vår nisch är interim. Efter 10 år med fullt fokus på interim management är det få branscher vi inte har jobbat med.

Vår största marknad är Stockholm, följt av Skåne och Västra Götaland. Våra kandidater finns över hela Sverige. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg, men vi arbetar med hela Sverige som arbetsfält.

Vi har etablerade arbetssätt för att kunna arbeta effektivt utan att behöva namnge kunden. Vi är vana vid att hantera konfidentiella uppdrag och har rutiner hur och när vi skriver sekretessavtal. Vi ser till att uppdraget hanteras med den grad av diskretion som kunden önskar.

Oftast kan vi presentera kandidater redan inom ett par dagar från uppdragsförfrågan. Vi kan ha en konsult på plats hos kund redan efter två veckor.

Vi gör en bakgrundskontroll på alla kandidater vi presenterar för kund. Utöver det gör vi referenstagning av alla slutkandidater.

Andra tjänster inom Supply Chain & Produktion