Hem

>

Tjänster

>

Interim lönechef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Interim lönechef

Vi matchar rätt person för varje behov

Stort kandidatnätverk över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Behov av en interim lönechef?

För att säkerställa en stabil och välfungerande lönefunktion, kan man ibland behöva ta in en tillfällig resurs. Behovet av en interimschef är ofta brådskande, samtidigt som man vill ha rätt konsult för uppdraget. Behöver ni en interim lönechef som snabbt kan komma in och göra skillnad i din organisation? På Brightmill är vi specialister på interim management. Vi har hjälpt många kunder med lönechefer.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Axfood
Nynas
Vattenfall
Samsung Electronics
Maquet - Getinge Group
Sollentunahem

Så hittar vi rätt lönechef för er

På Brightmill har vi en välbeprövad rekryteringsprocess med gediget systemstöd som är designat för att säkerställa kvalitet i alla led.  På Brightmill arbetar vi med search som verktyg för att hitta lämpliga kandidater som matchar kravprofilen. För att kunna hitta rätt kandidat behöver vi tidigt skapa en samsyn med kunden kring krav och behov. Det gör vi i vårt digitala profileringsverktyg. Där kan vi enkelt definiera och vikta kompetenser och andra krav. När kravprofilen är satt, börjar vi leta efter rätt kandidater.

Vår rekryteringsprocess innehåller alla obligatoriska moment (search, kvalitetssäkring, bakgrundskontroll, kundpresentation och referenstagning) men på bråkdelen av den tid det tar att genomföra en permanent tillsättning. Vi brukar säga att vi kan ha en konsult på plats hos kund redan inom två veckor från det att vi fick uppdragsförfrågan. Brightmills kundsamarbeten präglas av professionalism, tydlighet och affärsmässighet och vi kan den svenska interimsmarknaden. Fråga oss gärna om råd!

Specialister på interim

Vi vill att ni som kund ska kunna lita på att ni har funnit en pålitlig och leveransstark partner av interimstjänster, oavsett roll. Vår bredd är en av våra främsta styrkor och efter många år i branschen har vi skapat effektiva arbetssätt och välfungerande rutiner för att tillgodose våra kunders behov.

Våra affärsmässiga chefsrekryterare har lång erfarenhet och lotsar er med van hand genom såväl rekryteringsprocessen som genom interimsuppdraget. Vi finns med hela vägen, från start till mål och agerar ofta rådgivare under resans gång. För oss på Brightmill är kvalitet en ledstjärna. Därför vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med att vi alltid håller vad vi lovar.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Dialog och engagemang

På Brightmill arbetar vi aktivt för att ni som kund ska känna er involverade under hela processen. Från det första samtalet tills dess att konsulten avslutar sitt uppdrag hos er och alla steg däremellan. Genom etablerade arbetssätt kan våra erfarna chefsrekryterare leda er genom processens alla skeden. När ni anlitar Brightmill kan ni förvänta er ett samarbete som präglas av affärsmässighet, lyhördhet och kommunikation.

Vi utgår från era behov och bistår mer än gärna med råd och tips under processens gång. Med över tio års erfarenhet av arbete med interim management har vi god kännedom om interimsmarknaden. Vi vet att våra metoder är effektiva. Därför vågar vi lova att ni får det resultat som ni önskar.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Brightmill. Professionellt bemötande och snabba återkopplingar.

Sara Nihlén, Polarium Energy Solutions

Verifierat

Bra bemötande och proffsigt agerande.

Stefan Andersson, Svensk Direktreklam

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Värdeskapande med interim

Ett sätt att lyfta kunskapsnivån i ett team är att ta in en tillfällig lösning i form av en konsult. Vi har många kunder som noterat hur kunskapsnivån i en grupp lyfts som ett resultat av att man anlitat en interimschef. Ofta nämns även de positiva effekter som det har haft på både medarbetare och resultat.

Eftersom våra konsulter ofta har både bransch- och rollvana så går de in i ett uppdrag med god förståelse för vilka utmaningar de kan komma att möta. Tidigare erfarenheter gör att de ofta kan komma med konkreta förslag på hur sådana utmaningar bäst kan hanteras. En erfaren interimskonsult kan därför hjälpa till att kasta nytt ljus över en situation och samtidigt snabbt sätta sig in i arbetet och börja leverera resultat. Det är värdeskapande för oss.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim lönechef

Över hela Sverige, eftersom vi har kunder över hela Sverige. Vår största marknad är Stockholm, följt av Skåne och Västra Götaland.

Man kan ta med det som en parameter när man gör kravprofilen. Vår rekommendation är dock att inte kräva det, då det kan begränsa sökutbudet i alltför stor utsträckning. En systemkunnig person har ofta lätt för att sätta sig in i olika system.

Ja, alla våra chefsrekryterare arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Vi har en rad digitala verktyg som stödjer det kompetensbaserade arbetssättet i rekryteringsprocessen.

Vi tar inte ut något rekryteringsarvode, men kan vid önskemål lämna en offert med ett indikativt prisspann för den aktuella interimsrollen innan vi påbörjar rekryteringsuppdraget. Vi presenterar alltid våra kandidater med tim- eller dagspris.

Idag leder ca 15% av våra uppdrag till en tillsvidareanställning. Om man tar över en konsult i tillsvidareanställning betalar man som kund ett rekryteringsarvode efter en satt modell.

Andra tjänster inom HR