Hem

>

Tjänster

>

Interim redovisningschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Interim redovisningschef

Träffsäker rekrytering för varje behov

Stort konsultnätverk över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Behov av en interim redovisningschef?

Att ta uppdrag som interim redovisningschef kräver både spets och bredd. I vårt konsultnätverk har vi kvalificerade redovisningschefer som är vana att ha övergripande redovisningsansvar, ofta i kombination med personalansvar. Vissa interimskonsulter har hög kompetens inom koncernredovisning och konsolidering på koncernnivå och tar enbart uppdrag som koncernredovisningschefer.

En erfaren interimskonsult brukar även bidra till förbättrade rutiner och processer baserat på sin breda yrkeskunskap och spetskompetens inom redovisning. Vi kan snabbt hjälpa er att hitta rätt kandidat oavsett vilket regelverk ni följer (K3, IFRS, US GAAP eller statliga regelverk).

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Nordic Sugar
Nynas
Intrum
Rexel
Maquet - Getinge Group
Huddinge kommun

Vi förstår era behov

På Brightmill har vi ett välbeprövat arbetssätt för att garantera kvalitet genom hela processen. Vi har även ett omfattande systemstöd som är utarbetat för att stötta chefsrekryterarna i processen. Vi arbetar med search för att hitta lämpliga kandidater som vi bedömer matcha kravprofilen.

För att kunna hitta rätt kandidat behöver vi, tidigt i processen, förstå kundens behovsbild och krav. Det gör vi tillsammans med kunden när vi tar fram en kravprofil. I vårt profilverktyg, kan vi tillsammans definiera och vikta kompetenser och formulera uppdraget.

Brightmills kundsamarbeten präglas av professionalism och snabbhet. Det är i alla fall ord som våra kunder använder sig av när de beskriver oss i sina omdömen på Trustpilot. Med tio år i branschen kan vi marknaden och dess egenheter. Det gör att vi kan vara behjälpliga med råd och tips oavsett skede i processen. Vi känner oss trygga med att lova våra kunder att vi hittar den perfekta konsulten. Varje gång.

Leverans i toppkvalitet

Vid interimstillsättningar är behovet ofta brådskande. Därför måste det gå fort, utan att vi gör avkall på kvalitet. Vi har välutvecklade digitala metoder som stödjer varje enskilt moment genom hela rekryteringsprocessen och våra chefsrekryterare har alla gedigen erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering. Med sin erfarenhet och med lyhördhet för kundens behov, ser dom till att Brightmills rekryteringsprocesser präglas av affärsmässighet och professionalism.

Vi vet att marknadens interimskandidater är noggranna när de väljer vilken partner de vill samarbeta med. Därför månar vi om att kunna erbjuda våra kandidater de mest intressanta uppdragen. För när vi kan göra det, så vet vi att vi attraherar marknadens bästa kandidater. Brightmills nätverk finns över hela Sverige och våra kandidater är omsorgsfullt utvalda för att deras profiler matchar de uppdrag som vi förmedlar. Med rätt kandidater i nätverket och med välfungerande searchprocesser, har vi etablerat bästa tänkbara förutsättningar för att kunna förse våra kunder med rätt konsult.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte till våra kunder

När du anlitar Brightmill kan du förvänta dig en senior och rådgivande motpart med väletablerade arbetsprocesser och rutiner för kommunikation och uppföljning. Med över tio års erfarenhet, är vi en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vårt fokus är att hjälpa dig att snabbt och effektivt hitta rätt interimskonsult för att möta era behov. Våra arbetssätt är moderna och effektiva och vårt gedigna kvalitetsarbete gör att vi vet vad våra kunder behöver och vill ha.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Snabb leverans och återkoppling. Stort tålamod och professionell framtoning! Tack Hanna!

Zuzanna Slotwinska, Sika

Verifierat

Förtoendefullt samarbete
Samarbetet fungerar jättebra. Bra dialoger för att säkerställa samsyn i behov. Nära uppföljningar, och en proaktivitet i handling om allt trots allt inte funkar fullt ut.

Petra Asplund Eriksson, Värmdö kommun

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

En kostnadseffektiv och värdeskapande modell

Ibland finns det ett behov av att snabbt fylla på med kompetens som man har förlorat. Då är en interimslösning den bästa vägen framåt. Genom att fatta beslutet att ta in en kvalificerad interimskonsult kan man med kort varsel få in en erfaren chef med dokumenterad ledarerfarenhet, som snabbt kan gå in operativt och leverera resultat inom ramen för ett tydligt definierat uppdrag.

En interimslösning är även bra för att, med en stor grad av flexibilitet och effektivitet, kunna möta de utmaningar som man står inför. Med senioritet, kompetens och branschvana har en interimskonsult inte bara god förståelse för vilka utmaningar som kan finnas. Den har även tidigare erfarenhet av hur dom bäst kan hanteras. På så sätt kan en interimskonsult hitta de mest effektiva vägarna framåt för att skapa utveckling och måluppfyllelse.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim redovisningschef

Efter 10 år med fullt fokus på interim management är det få branscher vi inte har jobbat med.

Offentlig sektor är ett av våra fokusområden. Vi är upphandlad ramavtalsleverantör hos en rad offentliga verksamheter såsom kommuner, myndigheter och kommunala bolag men deltar även i offentliga upphandlingar och direktupphandlingar.

Vi har inga fasta arvodesnivåer. Ersättningen bestäms utifrån varje enskilt uppdrag i dialog med kund och konsult.

Brightmill är specialiserade på interim management. Vi gör inga permanenta rekryteringar.

Vi har rutiner för hur vi kan arbeta framgångsrikt utan att namnge kunden och väletablerade arbetssätt för hur vi skriver sekretessavtal med aktuella kandidater när vi når det skedet i processen. Vi säkerställer att våra kunder får den nivå av diskretion de vill ha i varje enskilt uppdrag.

Andra tjänster inom Ekonomi