Kvalificerade sälj- och marknadschefer för din bransch

Gör en förfrågan

Nischad kompetens inom sälj och marknad

Att hitta rätt interimschef inom sälj och marknad är affärskritiskt. Vi hjälper dig hitta rätt kandidat när du snabbt behöver tillsätta en chefsroll i din specifika bransch.

Här är några av våra vanligaste uppdrag, men vi har erfarna kandidater för fler roller än så.

Kontakta oss på 010-10 10 150
Gör en förfrågan

Interim försäljningschef
eller försäljningsdirektör

Vi på Brightmill hjälper dig att hitta en kvalificerad interim försäljningschef som på kort tid kan göra stor skillnad. Här finns kandidater med gedigen erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete inom en mängd olika branscher.

Kontakta oss så matchar vi ditt uppdrag med riktigt vassa konsulter.

 

Interim marknadschef
eller marknadsdirektör

Vi hjälper dig att hitta rätt interim marknadschef oavsett om ditt uppdrag är strategiskt eller operativt, inom kommunikation eller produktutveckling.

Våra attraktiva uppdrag har lockat de bästa kandidaterna – det har gett oss ett nätverk med kompetens utöver det vanliga.

Andra roller vi ofta tillsätter inom sälj och marknad

Interim kommunikationschef

Är du i behov av en varumärkesstärkande kommunikationschef med erfarenhet från offentlig sektor eller näringslivet? På Brightmill har vi bägge. Våra relationsskapande konsulter är erfarna. De är lika trygga i att stötta den interna organisationen som att ansvara för såväl externa kontakter som dialog med media. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt kandidat.

Interim exportchef

Låt en av Brightmills exportchefer hjälpa dig att driva tillväxt och lönsamhet i din verksamhet, oavsett om uppdraget är att etablera sig på en ny marknad eller fördjupa närvaron på en redan etablerad. Våra exportchefer har erfarenhet av olika branscher och geografiska marknader. De kan bistå med bl.a. marknads- och konkurrensanalyser, dialogskapande med samarbetspartners, utökade distributionskanaler eller med generell affärslogik för ökad tillväxt.

Interim affärsutvecklingschef

På Brightmill har vi affärsutvecklingschefer som kan hjälpa dig att driva fram nya affärsmöjligheter. Detta genom att utveckla försäljningsprocesser, marknads- och produktionsstrategier eller kanske genom att bidra i det strategiska marknadsföringsarbetet. Vi bistår gärna dig med att finna en affärsutvecklingschef som passar din verksamhet och dina behov.

Interim produktchef

Våra produktchefer på Brightmill har erfarenhet av att utveckla såväl produkter som sortiment och support. De är vana vid att ta lönsamhetsansvar och förmår arbeta såväl strategiskt som operativt. Att utveckla och upprätthålla goda kontakter med kunder och leverantörer är en självklarhet. Flertalet har dessutom erfarenhet av att leda digitaliseringsprocesser eller andra förändringsresor. Hör gärna av dig, så berättar vi mer.

Interim produktutvecklingschef

Brightmills produktutvecklingschefer kan kund- och marknadsorienterat produktutvecklingsarbete och vet hur man tydliggör ett varumärkes unika egenskaper. De kan planera och prioritera produktutveckling och är vana att ta täten i produktutvecklingsprocessen, oavsett om det gäller produktidé, arbetsprocess eller kultur.

Merparten av våra kandidater har en bakgrund och kompetens som sannolikt överstiger dina önskemål och förväntningar.

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.