Nyheter

Brightmill Superföretag 2019

Brightmill ett av Sveriges Superföretag 2019

  Vi är stolta över att vara en knapp promille av alla Sveriges företag som kan titulera sig Superföretag 2019. För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt och lönsamhet. Veckans Affärer: HELA LISTAN: Sveriges... Läs mer »

Brightmill Di Gasell 2019!

Vi är glada och stolta att få utmärkelsen Di Gasell 2019! Tack alla kollegor, konsulter och kunder för ett fantastiskt bra samarbete genom åren! Dagens Industri har sedan år 2000 rankat Sveriges mest framgångsrika företag. Rankingen bygger på företagens fyra senaste årsredovisningar och en mängd olika faktorer. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller... Läs mer »

Brightmill ett av Sveriges Superföretag 2018

  Vi är stolta över att vara en knapp promille av alla Sveriges företag som kan titulera sig Superföretag 2018. För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt och lönsamhet. Veckans Affärer: Bolagen som utklassar... Läs mer »