Nyheter

Sollentunahem logo

Brightmill vinner ramavtal med Sollentunahem

I Sollentunahems upphandling av bemanningstjänster, har Brightmill vunnit ramavtal i det delområde som omfattar personal inom ledande positioner samt inom ekonomi, juridik, HR m.m. Exempel på roller som kan bli aktuella att avropa är förvaltningschef, fastighetsutvecklingschef samt chefer inom HR och kundservice. Ramavtalet gäller i två år från och med juli 2020 med möjlighet till... Läs mer »
Ulricehamns kommun logo

Nytt ramavtal för Brightmill med Ulricehamns kommun

Ulricehamns kommun har tecknat ramavtal med Brightmill avseende bemanningstjänster för chefer inom samtliga av kommunens verksamheter. Syftet med ramavtalet är att kommunen, genom att knyta kvalificerade leverantörer till sig, ska kunna bemanna verksamheten på flera nivåer i roller såsom enhetschef, verksamhetschef och sektorschef. Avtalstiden är på två år och löper fram till juli 2022 med... Läs mer »
Bolagsverket logotyp

Brightmill har vunnit ramavtal med Bolagsverket

Brightmill har vunnit Bolagsverkets ramavtalsupphandling avseende bemanningstjänster gällande interimschefer. Uppdraget består av att bistå Bolagsverket med att tillsätta interimskonsulter på enhets-/sektionschefsnivå samt avdelningschefsnivå och ramavtalet löper på fyra år fram till och med februari 2024. Bolagsverket finns i Sundsvall och har som uppdrag att registrera och tillgängliggöra företagsinformation. Myndigheten är huvudsakligen avgiftsfinansierad och har 550... Läs mer »
Brightmill Superföretag 2019

Brightmill ett av Sveriges Superföretag 2019

Vi är stolta över att vara en knapp promille av alla Sveriges företag som kan titulera sig Superföretag 2019. För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt och lönsamhet. Veckans Affärer: HELA LISTAN: Sveriges 717... Läs mer »

Brightmill Di Gasell 2019!

Vi är glada och stolta att få utmärkelsen Di Gasell 2019! Tack alla kollegor, konsulter och kunder för ett fantastiskt bra samarbete genom åren! Dagens Industri har sedan år 2000 rankat Sveriges mest framgångsrika företag. Rankingen bygger på företagens fyra senaste årsredovisningar och en mängd olika faktorer. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller... Läs mer »

Brightmill ett av Sveriges Superföretag 2018

Vi är stolta över att vara en knapp promille av alla Sveriges företag som kan titulera sig Superföretag 2018. För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt och lönsamhet. Veckans Affärer: Bolagen som utklassar allt... Läs mer »