“Brightmill är klockrena! De levererade och hittade rätt på en gång. Vi är jättenöjda.”

Susanne Jegendal

HR-chef på Micro Systemation

”Med Brightmill har jag på ett enkelt och effektivt sätt fått in duktiga och kompetenta interimschefer i organisationen. Samarbetet har varit framgångsrikt!”

Erik Grohman

VD på Lensway

Susanne von Wowern

Interimschef inom HR

Konsultintervju

“Man måste leka detektiv!”

Via Brightmill har Susanne ett uppdrag som interim HR-chef för ett mindre börsnoterat teknikbolag. När hon börjar ett nytt uppdrag som detta tar hon tidigt kontakt med sina...

Läs hela intervjun

“Jag har använt Brightmill som partner i att hitta interimslösningar. Kandidaterna var spot-on och vi beslutade att rekrytera den inhyrda interimschefen permanent efter en kortare period.”

Urban Plevén

HR-direktör på Getinge Infection Control

“Processen gick snabbt, var effektiv och bra. Vi bollade mellan olika kandidater och Brightmill förstod vårt behov. Efter mycket kort tid hittade vi en person som var mycket bra. Idag är konsulten inte längre kvar som interim utan vi har anställt honom.”

Einar Botten

HR-direktör på Spendrups

”Brightmill löste vårt behov att snabbt mitt under brinnande semesterperiod, hitta två interimschefer med en mycket specifik kompetens. Vi är mycket imponerade över att de så snabbt läst av vårt behov och innan sommaren var slut återkom med kandidater som var över vår förväntan!”

Sara Bretz

HR-direktör på Itella Logistics