Hem > Kontakta oss

Nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Sverige

Kontakta oss direkt eller ring vår växel på +46 10 10 10 150, alternativt skicka ett mejl till kontakt@brightmill.se.

Sibar Maraha – Chefsrekryterare

Kort om Sibar

Sibar har gedigen erfarenhet från HR och rekrytering inom offentlig sektor, och har även erfarenhet av executive search och headhunting. Hon har studerat pedagogik med inriktning mot vuxna och arbetsliv (personalvetenskap) på Uppsala Universitet och är utbildad inom ett antal personlighetstest.

Josefin Dufbäck, Chefsrekryterare & Content Manager

Josefin Dufbäck

Chefsrekryterare & Content Manager

Kort om Josefin

Josefin har tidigare arbetat som rekryterare och konsultchef, och har även lång erfarenhet som marknadsförare i olika branscher. Josefin är specialiserad på projektledning, kommunikation och varumärkesgenomlysningar. Hon har utbildat sig på Bergs School of Communications.

Hanna Eidem – Operativ chef & Partner, Brightmill

Hanna Eidem

Operativ chef & Partner

Kort om Hanna

Hanna är partner på Brightmill och har tidigare arbetat som rekryterare, bolagsjurist och vd, samt har flerårig styrelseerfarenhet från ideell sektor. Hon är utbildad jurist med sidostudier i språk och psykologi. Hanna har varit bosatt i Moskva i sju år och talar ryska flytande.

Henrik Engstam Phalén – VD & Partner, Brightmill

Henrik Engstam Phalén

VD & Partner

Kort om Henrik

Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap. Henrik har varit bosatt och arbetat i Singapore och Taiwan.

Danmark

Kontakta Søren Selnæs direkt eller ring vår växel på +45 35 12 10 00, alternativt skicka ett mejl till kontakt@brightmill.dk.

Søren Selnaes – Country Manager & chefsrekryterare

Søren Selnæs

Country Manager & chefsrekryterare

Kort om Søren

Søren är ansvarig för Brightmill i Danmark. Han har arbetat i konsultverksamheter och som ledare i över 25 år. Hans yrkeserfarenhet omfattar Executive Search, talent management och outplacement av ledare i nära samarbete med välrenommerade företag i alla nordiska länder.

Tyskland

Kontakta Linus Bresse direkt eller ring vår växel på +49…, alternativt skicka ett mejl till kontakt@brightmill.de.

Linus Bresse - Chefsrekryterare

Kort om Linus

Linus är ansvarig för vår verksamhet i Tyskland. Han har arbetat med HR-konsulting och management sedan 2016 och har tidigare arbetat som affärsenhetschef. Som generalist har han en bred erfarenhet från olika branscher. Han är utbildad vid Christian Albrechts University i Kiel.