Hem > Kontakta oss

Nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Sverige

Kontakta oss direkt eller ring vår växel på 010-10 10 150, alternativt skicka ett mejl till kontakt@brightmill.se.

Josefin Dufbäck, Chefsrekryterare & Content Manager

Josefin Dufbäck

Chefsrekryterare & Content Manager

Kort om Josefin

Josefin har tidigare arbetat som rekryterare och konsultchef, och har även lång erfarenhet som marknadsförare i olika branscher. Josefin är specialiserad på projektledning, kommunikation och varumärkesgenomlysningar. Hon har utbildat sig på Bergs School of Communications.

Sanna Stjernenfall – Chefsrekryterare

Sanna Stjernenfall

Chefsrekryterare

Kort om Sanna

Sanna är en erfaren rekryteringskonsult som har specialiserat sig inom Executive Search, headhunting, karriärvägledning och mentorskap. Hon har studerat innovation och transformation på IHM Business School och är utbildad inom flertalet personlighets- och motivationstestverktyg.

Linda Hempel Gustafson – Chefsrekryterare

Linda Hempel Gustafson

Chefsrekryterare

Kort om Linda

Linda har 15 års erfarenhet inom rekryteringsbranschen och har headhunting och search som specialitet. Hon har tillsatt chefer och seniora specialister inom de flesta branscher och har en leveranssäkerhet som skapar framgångsrika kundsamarbeten. Hon är utbildad på IHM Business School.

Hanna Eidem – Operativ chef & Partner, Brightmill

Hanna Eidem

Operativ chef & Partner

Kort om Hanna

Hanna är partner på Brightmill och har tidigare arbetat som rekryterare, bolagsjurist och vd, samt har flerårig styrelseerfarenhet från ideell sektor. Hon är utbildad jurist med sidostudier i språk och psykologi. Hanna har varit bosatt i Moskva i sju år och talar ryska flytande.

Henrik Engstam Phalén – VD & Partner, Brightmill

Henrik Engstam Phalén

VD & Partner

Kort om Henrik

Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap. Henrik har varit bosatt och arbetat i Singapore och Taiwan.

Danmark

Kontakta Søren Selnæs direkt eller ring vår växel på +45 35 12 10 00, alternativt skicka ett mejl till kontakt@brightmill.dk.

Søren Selnaes – Country Manager & chefsrekryterare

Søren Selnæs

Country Manager & chefsrekryterare

Kort om Søren

Søren är ansvarig för Brightmill i Danmark. Han har arbetat i konsultverksamheter och som ledare i över 25 år. Hans yrkeserfarenhet omfattar Executive Search, talent management och outplacement av ledare i nära samarbete med välrenommerade företag i alla nordiska länder.