Interimsbyrå med träffsäker rekrytering

Brightmill är en av Sveriges ledande interimsbyråer.

Specialister på interim management

Med tio år i branschen känner vi vår marknad väl. Vi vet vad som krävs för att vi snabbt ska kunna leverera rätt kompetens till varje uppdrag. Sedan starten har Brightmill hjälpt över tusen kunder i jakten på rätt kompetens. Därför kallar vi oss specialister på interim management.  

Brightmills tydliga fokus på interimschefer och seniora specialister har gett oss ett stort nätverk över hela Sverige. Våra kvalificerade kandidater är omsorgsfullt utvalda för att matcha den typ av uppdrag vi förmedlar. Vi vet att tillgänglighet är en nyckelfråga vid interimstillsättningar. Ofta behöver det gå fort. Därför har vi skapat digitala processer för att löpande hålla oss informerade om våra kandidaters tillgänglighet.

För att säkerställa leverans i alla våra uppdrag arbetar vi med kompetensbaserad rekrytering. Vi har ett egenutvecklat digitalt profilverktyg som ger oss möjlighet att tillsammans med kunden i realtid definiera och vikta olika kompetenser. Genom det skapar vi en viktig samsyn i uppdragets allra tidigaste skede. Fråga oss gärna om råd! Vi är vana att bli konsulterade i processens alla skeden och bistår mer än gärna med vår kompetens och erfarenhet. 

Henrik Engstam Phalén – Chefsrekryterare & VD

Henrik Engstam Phalén

VD & marknadschef

Kort om Henrik
Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap. Henrik har varit bosatt och arbetat i Singapore och Taiwan.

Hanna Eidem – Chefsrekryterare & Partner

Hanna Eidem

Chefsrekryterare & Partner

Kort om Hanna
Hanna är partner på Brightmill och har tidigare arbetat som rekryterare, bolagsjurist och vd, samt har flerårig styrelseerfarenhet från ideell sektor. Hon är utbildad jurist med sidostudier i språk och psykologi. Hanna har varit bosatt i Moskva i sju år och talar ryska flytande.

Eva Persson – Chefsrekryterare

Kort om Eva
Eva har mer än 20 års ledarerfarenhet inom flertalet branscher som finans, försäkring, reseindustrin och tillverkande industri. Hon har även en bakgrund som chefsrekryterare hos en annan ledande aktör i rekryteringsbranschen. Eva är utbildad civilekonom.

Jessica Frösell – Chefsrekryterare

Kort om Jessica
Jessica har 20 års ledarerfarenhet från bl a IT- & konsultbranschen, där hon arbetat med kunder i många olika branscher. Hon har under de senaste åren drivit eget företag med inriktning på HR och rekrytering. Hon är utbildad civilekonom och är certifierad inom kravprofil och personlighetstester i verktyget Cut-e.

Vi vill leverera högsta kvalitet i alla led

Ett av Brightmills ledord är kvalitet. Vi tror på uppföljning och utvärdering av både oss som arbetar på Brightmill och våra konsulter. Som en del i vårt kvalitetsarbete jobbar vi med Trustpilot och frågar då samtliga kunder och underkonsulter om hur nöjda de är över sitt samarbete med Brightmill. Läs gärna mer om vad våra kunder och underkonsulter tycker om oss.

Vi som jobbar på Brightmill har alla många års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. Alla har gedigen egen chefserfarenhet. Med våra gemensamma erfarenheter spänner vi över många branscher och vi jobbar både mot privat och offentlig sektor. Är du nyfiken på att veta mer om oss är vi bara ett telefonsamtal bort.

Välkommen till Brightmill!

Vi är stolt stödföretag till