Interimsbyrå med träffsäker rekrytering

Brightmill är en av Sveriges ledande interimsbyråer.

Specialister på interim management

Med tio år i branschen känner vi vår marknad väl. Vi vet vad som krävs för att vi snabbt ska kunna leverera rätt kompetens till varje uppdrag. Sedan starten har Brightmill hjälpt över tusen kunder i jakten på rätt kompetens. Därför kallar vi oss specialister på interim management.  

Brightmills tydliga fokus på interimschefer och seniora specialister har gett oss ett stort nätverk över hela Sverige. Våra kvalificerade kandidater är omsorgsfullt utvalda för att matcha den typ av uppdrag vi förmedlar. Vi vet att tillgänglighet är en nyckelfråga vid interimstillsättningar. Ofta behöver det gå fort. Därför har vi skapat digitala processer för att löpande hålla oss informerade om våra kandidaters tillgänglighet.

För att säkerställa leverans i alla våra uppdrag arbetar vi med kompetensbaserad rekrytering. Vi har ett egenutvecklat digitalt profilverktyg som ger oss möjlighet att tillsammans med kunden i realtid definiera och vikta olika kompetenser. Genom det skapar vi en viktig samsyn i uppdragets allra tidigaste skede. Fråga oss gärna om råd! Vi är vana att bli konsulterade i processens alla skeden och bistår mer än gärna med vår kompetens och erfarenhet. 

Sanna Stjernenfall – Chefsrekryterare

Sanna Stjernenfall

Chefsrekryterare

Kort om Sanna
Sanna är en erfaren rekryteringskonsult som har specialiserat sig inom Executive Search, headhunting, karriärvägledning och mentorskap. Hon har studerat innovation och transformation på IHM Business School och är utbildad inom flertalet personlighets- och motivationstestverktyg.

Linda Hempel Gustafson – Chefsrekryterare

Linda Hempel Gustafson

Chefsrekryterare

Kort om Linda
Linda har 15 års erfarenhet inom rekryteringsbranschen och har headhunting och search som specialitet. Hon har tillsatt chefer och seniora specialister inom de flesta branscher och har en leveranssäkerhet som skapar framgångsrika kundsamarbeten. Hon är utbildad på IHM Business School.

Hanna Eidem – Chefsrekryterare & Partner

Kort om Hanna
Hanna är partner på Brightmill och har tidigare arbetat som rekryterare, bolagsjurist och vd, samt har flerårig styrelseerfarenhet från ideell sektor. Hon är utbildad jurist med sidostudier i språk och psykologi. Hanna har varit bosatt i Moskva i sju år och talar ryska flytande.

Martin Svedar – Kommersiell chef

Kort om Martin
Martin har gedigen erfarenhet av executive search, ledarutveckling och karriärrådgivning. Han har arbetat som ledare inom ett flertal områden och branscher såsom IT, finans och HR, och har god förståelse för ledarens utmaningar i det dagliga arbetet. Martin har också arbetat som lärare och föreläsare vid Göteborgs universitet.

Henrik Engstam Phalén – VD & marknadschef

Henrik Engstam Phalén

VD & Partner

Kort om Henrik
Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap. Henrik har varit bosatt och arbetat i Singapore och Taiwan.

Vi vill leverera högsta kvalitet i alla led

Ett av Brightmills ledord är kvalitet. Vi tror på uppföljning och utvärdering av både oss som arbetar på Brightmill och våra konsulter. Som en del i vårt kvalitetsarbete jobbar vi med Trustpilot och frågar då samtliga kunder och underkonsulter om hur nöjda de är över sitt samarbete med Brightmill. Läs gärna mer om vad våra kunder och underkonsulter tycker om oss.

Vi som jobbar på Brightmill har alla många års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. Alla har gedigen egen chefserfarenhet. Med våra gemensamma erfarenheter spänner vi över många branscher och vi jobbar både mot privat och offentlig sektor. Är du nyfiken på att veta mer om oss är vi bara ett telefonsamtal bort.

Välkommen till Brightmill!

Vi är stolt stödföretag till