Interimsbyrå med träffsäker rekrytering

Brightmill är en av Sveriges ledande interimsbyråer. Med våra effektiva arbetsmetoder och digitala verktyg kan vi träffsäkert matcha våra kunders behov.

Henrik Engstam, grundare av Brightmill

Brightmill AB
Sveavägen 55
113 59 Stockholm

010-10 10 150
kontakt@brightmill.se

Interim management är vårt fokus.

Brightmill är chefsrekrytering med fokus på interim management. Vårt kandidatnätverk är unikt i sitt slag, med kvalificerade interimschefer som väljer Brightmill på grund av vår specifika profil.

Tack vare våra kompetenta kandidater attraherar vi också de mest spännande och utmanande uppdragen. Det gör förstås i sin tur att vårt kandidatnätverk hela tiden växer.

Brightmills chefsrekryterare har lång erfarenhet av rekrytering för interim och kan därför ta sig an de svåraste uppdragen. Det gör att vi hittar de allra bästa kandidaterna på marknaden oavsett om det är via vårt nätverk eller genom search.

 

Stolt stödföretag UNHCR 2018Vi är Rädda Barnens vänföretag 2019

Våra chefsrekryterare

Hanna Eidem

Kort om Hanna
Hanna är partner på Brightmill och har tidigare arbetat som rekryterare, bolagsjurist och vd, samt har flerårig styrelseerfarenhet från ideell sektor. Hon är utbildad jurist med sidostudier i språk och psykologi. Hanna har varit bosatt i Moskva i sju år och talar ryska flytande.

Henrik Engstam Phalén

Kort om Henrik
Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap. Henrik har varit bosatt och arbetat i Singapore och Taiwan.

Henrik Engstam Phalén

Eva Persson

Kort om Eva
Eva har mer än 20 års ledarerfarenhet inom flertalet branscher som finans, försäkring, reseindustrin och tillverkande industri. Hon har även en bakgrund som chefsrekryterare hos en annan ledande aktör i rekryteringsbranschen. Eva är utbildad civilekonom.

Jessica Frösell

Kort om Jessica
Jessica har 20 års ledarerfarenhet från bl a IT- & konsultbranschen, där hon arbetat med kunder i många olika branscher. Hon har under de senaste åren drivit eget företag med inriktning på HR och rekrytering. Hon är utbildad civilekonom och är certifierad inom kravprofil och personlighetstester i verktyget Cut-e.