Brightmill är en ledande aktör på den svenska interimmarknaden

Med vassa kandidater och 96% nöjda kunder.

Brightmill AB
Sveavägen 55
113 59 Stockholm

010-10 10 150
[email protected]

Interim management är vårt fokus.

Brightmill är chefsrekrytering med fokus på interim management. Vårt kandidatnätverk är unikt i sitt slag, med kvalificerade interimschefer som väljer Brightmill på grund av vår specifika profil.

Tack vare våra kompetenta kandidater attraherar vi också de mest spännande och utmanande uppdragen. Det gör förstås i sin tur att vårt kandidatnätverk hela tiden växer.

Brightmills chefsrekryterare har lång erfarenhet av rekrytering för interim och kan därför ta sig an de svåraste uppdragen. Det gör att vi hittar de allra bästa kandidaterna på marknaden oavsett om det är via vårt nätverk eller genom search.

Stödföretag till UNHCR 2018

Våra chefsrekryterare

Hanna Eidem

Kort om Hanna
Hanna har tidigare arbetat som rekryterare, bolagsjurist och vd, samt har flerårig styrelseerfarenhet från ideell sektor. Hon är utbildad jurist med sidostudier i språk och psykologi. Hanna har varit bosatt i Moskva i sju år och talar ryska flytande.

Henrik Engstam

Kort om Henrik
Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap. Henrik har varit bosatt och arbetat i Singapore och Taiwan.

Jens Davidsson

Kort om Jens
Jens har gedigen erfarenhet av interim management och executive search. Han kommer närmast från en annan ledande aktör i branschen. Innan dess arbetade han med traditionell chefsrekrytering under tio år. Jens har en bakgrund som ekonom inom industrin och är utbildad civilekonom.