Hem

>

Tjänster

>

Interim COO

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Interim COO

Vi matchar rätt person till uppdraget

Brett nätverk av COO:er över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid snabba processer och hög kvalitet

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Söker ni en interim COO?

Kravprofilen för en interim COO varierar beroende på bransch och verksamhet. Som operativ chef måste man kunna hantera strategiska frågor, men även verka operativt för förbättringar och effektivitet. Med gedigen branscherfarenhet fyller en interim COO funktionen av en trygg genomförare som motiverar och inspirerar underställda chefer och medarbetare, även vid tillfälliga insatser. På Brightmill är vi specialister på att hitta rätt kandidater för våra kunders specifika behov. Med vårt stora nätverk av interimschefer och med effektiva arbetsmetoder kan vi ofta överträffa våra kunders förväntningar, både i snabbhet och matchning mot kravprofilen.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

AJ Produkter
Toyota Material Handling
Vattenfall
Svea Solar
Stena Recycling
Huddinge kommun

Kvalitetssäkrade kandidater

Vi vet att interimskandidater är noggranna när de väljer vilka företag de vill samarbeta med. Genom att kunna erbjuda intressanta och utmanande uppdrag, så vet vi att vi attraherar marknadens bästa kandidater. De vi har i vårt nätverk är noggrant utvalda för att matcha de uppdrag som vi förmedlar. Med Brightmills kandidater och våra väletablerade arbetsprocesser, har vi skapat unika förutsättningar för att kunna tillgodose våra kunders behov. Givetvis finns Brightmills kandidater över hela Sverige – precis som våra kunder.

Vid interimstillsättningar måste det gå fort. Behoven är ofta omedelbara, men kravprofilen är specifik. Därför har vi på Brightmill varit noggranna när vi utvecklat våra arbetsprocesser. De måste stödja en högkvalitativ rekryteringsprocess i högt tempo. Vi har välfungerande digitala metoder för att säkerställa kvalitet i alla delmoment från kravprofil till leverans. Våra chefsrekryterare har stor erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. Med en kombination av lyhördhet och affärsmässighet säkerställer de att alla Brightmills rekryteringsprocesser präglas av effektivitet och dialog.

Så hittar vi rätt COO

Vi har en gedigen rekryteringsprocess med en rad obligatoriska moment för att garantera kvalitet i alla led. För att kunna hitta rätt kandidat är vi noggranna med att redan från uppdragsstart ha en samsyn med kunden rörande krav och behovsbild. Den får vi genom att, i dialog med kunden, ta fram en kravprofil. Till hjälp har vi vårt egendesignade digitala profilverktyg som gör det möjligt att i realtid definiera och värdera kompetenser och andra krav. När kravprofilen är formulerad, börjar vi leta efter kandidater.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med search. Det innebär att vi söker upp de kandidater som vi bedömer matcha kravprofilen. Därefter genomför vi en fullskalig rekryteringsprocess enligt konstens alla regler inklusive kvalitetssäkrande intervjuer, bakgrundskontroll, kundintervjuer och referenstagning. Med över tio år i branschen kan vi den svenska interimsmarknaden. Fråga oss gärna!

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Brightmill möter dina förväntningar

När ni anlitar Brightmill kan ni förvänta er ett samarbete som präglas av högt tempo, struktur och kommunikation. Våra chefsrekryterare är erfarna och har arbetat länge med kompetensbaserad rekrytering av interimsroller. Våra digitala verktyg gör att vi effektivt kan skapa samsyn kring våra kunders behov från uppdragets mest initiala skede. Redan där sätter vi standarden för den kvalitetsnivå som utmärker vårt arbetssätt. Genom våra beprövade arbetssätt leder vi er med trygg hand genom processen.

På Brightmill arbetar vi aktivt för att ni som kund ska känna er involverade under hela processen. Vi bistår gärna med råd och tips under resans gång. Tack vare ett idogt kvalitetsarbete, vet vi att våra metoder är effektiva. Därför kan vi garantera att ni får det resultat du önskar.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg

 

4,8

 

av 5

  |  

268

 

omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Pålitligt samarbetspartner Brightmill är en pålitlig och lyhörd samarbetspartner som levererar med hög kvalitet, tydliga processer och alltid inom fastställda tidsramar. Brightmills chefsrekryterare har en fantastisk förmåga att lyssna in behov, komma med bra lösningsförslag och framför allt - få fram riktigt vassa konsulter! En hög servicenivå i alla steg.

Karin Aita, Sollentunahem

Verifierat

Professionella i alla led.

Karin Öckert, Bankomat

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Skapa värde med en interimschef

Behöver ni en erfaren chef under en begränsad period? Hör av dig till oss på Brightmill så ser vi till att hitta den kompetens ni söker!

En vanlig missuppfattning är att interimsuppdrag alltid handlar om att förvalta det befintliga. Så kan det vara, men att ta in en interimschef är ett effektivt sätt att skapa värde och utveckling för företaget. Med en interimschef får man in en erfaren konsult med lång linjeerfarenhet av rollen och branschen. En senior spelare som kan ge nya perspektiv och samtidigt erbjuda en trygg leverans av ledarskap och sakkunskap.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim COO

Vi har kontor i Stockholm och Göteborg, men vi arbetar med hela Sverige som arbetsfält. Vår största marknad är Stockholm, följt av Skåne och Västra Götaland. Våra kandidater finns över hela Sverige.

Till skillnad mot rekryteringsföretag som nischat sig på enskilda branscher har vi nischat oss på interim. Efter 10 år med fullt fokus på interim management är det få branscher vi inte har jobbat med.

Vi är vana vid att hantera konfidentiella uppdrag och har rutiner för hur vi kan arbeta framgångsrikt utan att namnge kunden. Vi har även rutiner för att skriva sekretessavtal när vi kommer till det skedet av processen – allt för att säkerställa den nivå av diskretion som önskas i varje enskilt uppdrag.

Vi kan ha en konsult på plats hos kund redan efter två veckor. Oftast kan vi presentera kandidater redan inom ett par dagar från uppdragsförfrågan.

Vi gör en bakgrundskontroll på alla kandidater vi presenterar för kund. Detta för att kontrollera att förutsättningarna för en god uppdragsleverans är de rätta. Utöver det gör vi referenstagning av alla slutkandidater.

Andra tjänster inom Företagsledning