Hem

>

Tjänster

>

Interim CTO

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Interim CTO

Träffsäker rekrytering för varje behov

Stort kandidatnätverk över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Söker ni en interim CTO?

Vardagen för en interim CTO kan se ut på många olika sätt. I vissa uppdrag gäller det att driva och leda utvecklingsarbetet kring mjukvara medan andra omfattar hårdvara - ibland en kombination av båda. Som interim CTO måste man ha förmågan att se tekniska möjligheter och driva teknikutveckling. Kravprofilen varierar beroende på kund och bransch, men vanligtvis finns ett krav på ett coachande ledarskap som engagerar medarbetarna. I Brightmills nätverk har vi många kvalificerade interimschefer som uppfyller de högt ställda kraven på en högklassig ledare med förståelse för hur affärsmål möter teknik.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Swedish Match
Nordic Sugar
VR Sverige
Samsung Electronics
Stena Recycling
AJ Produkter

Varje uppdrag är unikt

För att kunna hitta rätt kandidat till varje uppdrag, behöver vi förstå vad våra kunder behöver. Hur ser interimsuppdraget ut för just den här CTO-rollen? Det gör vi genom att använda oss av vårt egenutvecklade digitala kravprofilsverktyg. Med kravprofilen som utgångspunkt arbetar vi sedan målmedvetet för att hitta den interimschef som bäst matchar uppdragsbeskrivningen.

Vi arbetar uppsökande och metodiskt. När vi hittat lämpliga kandidater, med en tillgänglighet för nya uppdrag som matchar kravprofilen, genomför vi en fullödig rekryteringsprocess. Den innehåller kompetensbaserade intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning. Allt för att utvärdera på djupet att våra kunder får just den interimschef som dom behöver.

Era behov – vårt fokus

När en organisation har landat i att man vill ta in en interimschef måste det gå fort.  Kraven på en CTO ser förstås olika ut beroende på bransch och bolag. Det viktigaste för oss är att i varje enskilt fall förstå vad just ni som kund behöver. Receptet för det lyder tät dialog med kunden från start och effektiva sätt för kravprofilering.

Våra proffsiga chefsrekryterare har, tack vare sin stora erfarenhet, förmåga att omvandla kundernas önskemål till tydliga attraktiva kravprofiler. På så sätt kan vi säkerställa att vi hittar den interimschef ni behöver.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte till er

Vi vet att rätt kompetens hos våra konsulter adderar värde hos våra kunder! Vi är en av Sveriges ledande interimsbyråer och med över tio års erfarenhet av interim management vet vi hur branschen fungerar. Vi arbetar för att snabbt och effektivt kunna hjälpa er att få rätt interimskonsult för att lösa era behov.

Våra arbetssätt är effektiva och moderna och vårt målmedvetna kvalitetsarbete gör att vi vet vad våra kunder behöver och vill ha. När ni anlitar Brightmill får ni en erfaren och pålitlig leverantör av interimstjänster med väletablerade rutiner för kommunikation och uppföljning. Vi är en trygg samarbetspartner som håller vad vi lovar.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Brightmill har och är en utmärkt samarbetspartner i relation till att ta in kompetenta konsulter.

Annette Guthner, LensWay

Verifierat

Bra och snabb service med helhjärtat engagemang.

Annika Manns, Mondido

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Interimschef för accelererad utveckling

Genom att fatta beslutet att ta in en interimschef kan man med kort varsel få in en erfaren ledare som kan gå in operativt och snabbt nå resultat inom ramen för ett tydligt definierat uppdrag. Det vanligaste skälet att ta in en interimschef är fortfarande vid tillfälliga vakanser.

En interimslösning kan dock vara en effektiv och snabb lösning även i andra sammanhang. Ibland kan en interimschef fylla samma funktion som en managementkonsult och bistå verksamheten vid en större transformation eller om man står inför konkreta affärsutmaningar. En interimslösning är idag ett effektivt och, numera välbeprövat, sätt att kunna höja kompetensnivån och därmed skapa värde i verksamheten.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim CTO

Vi har kunder, och därför också, kandidater över hela Sverige. Stockholm är vår största marknad, tätt följd av Malmöregionen och Västra Götaland.

Vi har arbetat med nästan alla branscher. Efter 10 år som specialiserade på interim management kan vi interimsmarknaden på våra fem fingrar.

Vi är vana vid att hantera konfidentiella uppdrag och kan arbeta effektivt utan att namnge kunden. Vi ser till att hålla den nivå av diskretion som önskas i varje enskilt uppdrag.

Ja! Vi har en gedigen rekryteringsprocess som innehåller kompetensbaserade intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning. Allt presenteras skriftligt för kunden.

Det händer ytterst sällan att en interimskonsult måste bytas ut. Vi har en etablerad och avtalsreglerad reklamationsprocess som vi följer med transparens, effektivitet och professionalitet som ledord.

Andra tjänster inom IT & Teknik