Hyr en interim försäljningschef som kan din bransch

Söker du en interim försäljningschef som snabbt kan sätta sig in i er verksamhet och leverera resultat? Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt person för rollen.

Gör en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Interim försäljningschef

Ansvar en interim försäljningschef kan ta: 
– Affärsutveckling
– Processförbättringar
– Säljcoachning
– Försäljningsprognoser
– Kundrelationer
…och mycket mer.

Skapa värde från dag ett med en interim försäljningschef

Att stå utan säljchef vid fel tillfälle kan medföra stora konsekvenser för hela organisationen.

I vårt nätverk finns ett brett urval av olika seniora försäljningschefer som är redo att leverera värde från dag ett. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi snabbt sätta oss in i dina behov och uppdragets karaktär. Det gör att vi snabbt kan presentera de för uppdraget mest kvalificerade kandidaterna i vårt nätverk.

Gör en förfrågan
Hanna Eidem på Brightmill – Interim management

Erfarenhet som skapar förtroende

Våra säljchefer är vana att arbeta med fullt budgetansvar, bygga varumärken, arbeta med försäljningsprognoser och, där det behövs, bygga upp säljorganisationer. Dessutom vet de hur man bygger goda relationer med kunder, VD och andra angränsande avdelningar som inköp, service och ekonomi. Personalansvar med coachande inslag samt fokus på att leda och utveckla både säljteam och säljprocesser är något som våra interimschefer ser som en självklar del av sitt arbete.

Våra kandidater kännetecknas av att de motiveras av ambitiösa mål och strävar efter att uppnå hög kundnöjdhet genom utveckling av befintliga och skapande av nya kundrelationer. Vi på Brightmill är alltid lyhörda inför de önskemål som ni har kring kandidaternas personliga egenskaper. Vi vet att det spelar roll för interimsuppdragets slutresultat.

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.