Hyr en interim marknadschef med öga för affären

Vi hjälper dig att hitta rätt interim marknadschef som kan din bransch. Oavsett om ditt uppdrag är strategiskt eller operativt, inom kommunikation eller digitalisering.

Gör en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Hyra interim chef

Ansvar en interim marknadschef kan ta:
– Marknadsstrategi
– Förändringsarbete
– Digitalisering
– Varumärkesförflyttning
– Kommunikation
…och mycket mer.

Hitta interim marknadschef för din specifika bransch

Söker du en interim marknadschef eller behöver du tillfälligt tillsätta andra marknadsroller som exempelvis kommunikationschef, kundtjänstchef, produktchef eller produktutvecklingschef? Vi på Brightmill kan hjälpa er att hitta en kvalificerad interimschef med rätt branscherfarenhet.

Brightmills konsulter kan bidra med erfarenhet och kompetens inom produktutveckling, kommunikation över olika kanaler, event management, PR- och medieplanering, upprättande av marknadsföringsplaner och budget (ABL och BTL), digital marknadsföring, framtagning av marknadsrelaterat material, varumärkesutveckling, strategisk kategoriplanering och portföljstrategi, marknadsanalyser, kampanjplanering, CRM-hantering, prissättning, produktplacering, arbete med marknadspenetration och framtagande av marknadsföringsstrategier (B2B och B2C).

Gör en förfrågan
Interim marknadschef

Marknadschefer med strategisk och operativ förmåga

Vi vet hur viktigt det är med branschvana för att en interimschef snabbt ska få förtroende och börja leverera resultat.

Kandidaterna i våra nätverk har gedigen erfarenhet av både strategiska och operativa marknadsfrågor och är vana vid att driva förändringsarbete. Flertalet av våra interimschefer har dessutom många års erfarenhet av personalansvar samt ledningsgruppsarbete.

Vi på Brightmill vet att även personliga egenskaper spelar in för att ett interimsuppdrag ska bli lyckat. Därför är vi alltid lyhörda gentemot våra kunders önskemål. Vi gör alltid vårt yttersta för att kunna presentera den allra bästa kandidaten.

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.