Hem

>

Tjänster

>

Interim marknadschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Interim marknadschef

Träffsäker matchning för varje behov

Brett nätverk av marknadschefer
över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

I behov av en interim marknadschef?

Vi hjälper er att hitta rätt interim marknadschef som kan er bransch. Oavsett verksamhetens storlek, så är våra interimschefer vana vid att jobba både strategiskt och operativt. På Brightmill har vi, under årens lopp, tillsatt en rad olika interimschefer inom marknadsområdet. Vi har marknadschefer för olika typer av uppdrag, men även produktchefer som kan definiera produktstrategier, vidareutveckla produktportföljer och ta fram kommunikationsplaner. Vi vet hur viktigt det är att ha rätt person på plats för att kunna säkerställa att marknadsfrågorna hanteras på bästa tänkbara sätt för just ert bolag.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Axfood
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö
Nynas
Coor Service Management
VR Sverige
Samsung Electronics

Effektiva sökprocesser

Vi har ett stort nätverk med flera tusen interimskandidater som finns över hela Sverige. Brightmills kandidater är utvalda för att dom matchar den typen av uppdrag som vi förmedlar. Med rätt kandidater i vårt nätverk och med en effektiv sökprocess, vet vi att vi kan hitta en passande konsult till varje uppdrag vi får in.

Vi arbetar målmedvetet för att, tillsammans med kunden, skapa en gemensam förståelse av vad som krävs för uppdraget. Därefter arbetar vi oss effektivt och metodiskt fram till vilka kandidater som passar för varje enskilt uppdrag. På Brightmill har vi utvecklat ett digitalt systemstöd som gör oss effektiva och träffsäkra i vårt rekryteringsarbete. Vi vill överträffa våra kunders förväntningar på oss varenda gång.

Snabba resultat med rätt kandidat

Vi på Brightmill är vana vid att det måste gå fort att hitta en tillfällig lösning. När man behöver en interimschef, vill man ha en konsult som snabbt kan komma in och leverera. Kraven på en chef inom marknadsområdet, ser förstås olika ut beroende på bransch, bolag och roll. Det viktigaste för oss är att vi förstår vad våra kunder behöver och hjälper er att hitta det.

Våra duktiga chefsrekryterare har, tack vare sin stora erfarenhet, förmåga att omvandla kundernas önskemål till tydliga attraktiva kravprofiler. På så sätt kan vi säkerställa att vi hittar den interimschef ni behöver.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte till er som kund

Vi kan vår marknad! Vår ambition är att skapa värde hos våra kunder genom att förse er med rätt kompetens snabbt när behovet uppstå. Därför är vi en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vi har över tio års erfarenhet av interim management. Våra arbetssätt är effektiva och moderna och eftersom vi följer upp alla våra uppdrag noggrant, så vet vi vad våra kunder behöver och vill ha.

Vi på Brightmill kan snabbt och effektivt hjälpa er att få rätt interimskonsult på plats för att lösa era behov. När ni anlitar Brightmill får ni en erfaren leverantör som, med väletablerade rutiner för kommunikation och uppföljning, blir en trygg samarbetspartner när ni har behov av effektiva interimslösningar.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Brightmill har och är en utmärkt samarbetspartner i relation till att ta in kompetenta konsulter.

Annette Guthner, LensWay

Verifierat

Snabb återkoppling, professionellt bemötande och hög kvalitet på presenterade kandidater.

Carina Axelsson, Malmö Live Konserthus

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

En katalysator för värdeskapande

Genom att ta in en interimschef kan man skapa förutsättningar för att titta på en verksamhet med nya ögon. Många av våra kunder vittnar om att det kan leda till nya insikter och konstruktiva lösningar. Lite som att ta in en managementkonsult, fast med linjebakgrund, och till ett lägre pris. Att anlita en interimschef är ett underskattat sätt för att driva på utveckling för ett företag.

De flesta av våra konsulter har en lång linjekarriär bakom sig och därmed stor erfarenhet av den aktuella interimsrollen. Med sin erfarenhet av liknande uppdrag har de goda förutsättningar för att snabbt identifiera utmaningar och hitta lösningar. På så sätt blir de en katalysator för värdeskapande.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim marknadschef

Vi brukar kunna presentera kvalificerade kandidater redan inom ett par dagar från det att vi får en förfrågan. Ofta kan en interimskonsult vara på plats hos kund redan inom två veckor. Tidsplanen utarbetas efter behoven i varje enskilt uppdrag.

Absolut! Att ta in en interimskonsult för ett avgränsat projekt är ett vanligt sätt för att öka kompetensnivån eller säkerställa leverans inom ett specifikt område. Vi hittar den kompetens ni behöver. Det gäller oavsett om det är en nischad specialist eller en mer generell linjeroll.

Vi gör en bakgrundskontroll av alla kandidater vi presenterar för kund och tar referenser på varje slutkandidat i en process.

Nej! Brightmill är en nischad interimsbyrå. Vi arbetar bara med interimschefer och seniora specialister för tidsbegränsade uppdrag.

Om det rör sig om en kortare frånvaroperiod händer ingenting. Om det rör sig om en längre frånvaro som innebär konsulten inte kan fullfölja sitt uppdrag, så hittar vi en ersättare i samråd med kunden. Som kund betalar ni bara för timmarna som konsulten arbetar.

Andra tjänster inom Marknad