Hem

>

Tjänster

>

Interim kommunikationschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4.8

 av 5  |  

240

 omdömen

Interim kommunikationschef

Vi matchar rätt person för varje behov

Stort konsultnätverk över hela Sverige

Över 10 års erfarenhet av interim management

Hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

På jakt efter en tillfällig kommunikationschef?

I vårt konsultnätverk finns en stor bredd av kommunikationschefer med erfarenhet från olika branscher. Oavsett om ni behöver en interim kommunikationschef med fokus på strategiska frågor eller en mer operativ utförare som tar aktiv del i det operativa kommunikationsarbetet, så kan vi på Brightmill hjälpa dig att hitta den ni söker. Vi har gjort det många gånger förr. En interim kommunikationschef kan dessutom vara en välbehövlig kompetensinjektion i ert kommunikationsarbete. Vi hjälper dig att få rätt kompetens på plats snabbt utifrån era specifika behov. Hör av dig, så berättar vi mer.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Coor Service Management
Swedavia
Svea Solar
NKT HV Cables
Metsä Board
Academedia

Vi hittar er kommunikationschef

På Brightmill har vi arbetat i över tio år med att hitta konsulter till våra kunder. Därför har vi en välbeprövad process och ett omfattande systemstöd. Allt för att säkerställa att våra chefsrekryterare kan göra sitt jobb på bästa sätt vid varje uppdragsförfrågan. Vi arbetar uteslutande med search. Det innebär att vi kontaktar lämpliga kandidater. Dessa utvärderas sedan mot den kravprofil som vi har tagit fram i nära samarbete med kunden.

Brightmills kundsamarbeten präglas av dialog, tydlighet och professionalism. Det gör att vi kan vara behjälpliga med råd och komma med tips oavsett var i processen vi befinner oss. Vi strävar alltid efter att konkurrensutsätta våra kandidater för att säkerställa en konkurrenskraftig prissättning och vi ger oss aldrig. Därför kan vi hålla vårt löfte om att kunna ha någon på plats hos kund inom två veckor från det att vi fick uppdragsförfrågan.  

Fokus på era behov

Tidsaspekten är ofta kritisk vid interimstillsättningar. Det måste gå fort att hitta en tillfällig lösning och det måste blir rätt. Kraven på en interim kommunikationschef varierar mycket beroende på bransch och bolag.

Det viktigaste för oss är att i varje enskilt fall förstå vad just ni som kund behöver. Receptet för det lyder tät dialog med kunden från start och effektiva sätt för kravprofilering. Våra proffsiga chefsrekryterare har, tack vare sin stora erfarenhet, förmåga att omvandla kundernas önskemål till tydliga attraktiva kravprofiler. På så sätt kan vi säkerställa att vi hittar den interimschef ni behöver.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Brightmills erbjudande

Vår målsättning är att, genom rätt kompetens, skapa värde hos våra kunder. Våra arbetsprocesser är gedigna och välbeprövade och vi är specialister på interim. När ni anlitar Brightmill får ni en erfaren samarbetspartner med många hundra tillsatta uppdrag i bagaget. Med tio års erfarenhet av interim management är vi en av Sveriges ledande interimsbyråer.

Vårt mål är att snabbt och effektivt hjälpa er med det ni behöver. Vi vet att rätt interimskonsult är en katalysator för utveckling och värdeskapande.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4.8

 av 5  |  

240

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Smidigt Smidiga rutiner, allt flutit på.

Fredrik Stake, Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö

Verifierat

Snabbt och lätt!

Sara Osbeck, Folkteatern Västra Götaland

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Skapa värde med en interimschef

Behöver ni en interimschef under en begränsad period? Kanske har du ont om tid? Hör av dig till oss på Brightmill så ser vi till att hitta den kompetens ni söker! Att ta in en interimschef är ett effektivt sätt att skapa värde och utveckling för företaget.

Med en interimschef får man in en person med lång linjeerfarenhet av rollen och branschen. En senior spelare som kan ge nya perspektiv och samtidigt erbjuda en trygg leverans av ledarskap och sakkunskap. Vi vet att våra kunder brukar bli positivt överraskade. Inte bara av vår förmåga att träffsäkert hitta rätt konsult, men även av konsultens förmåga att leverera resultat.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim kommunikationschef

Efter 10 år med fullt fokus på interim management är det få branscher vi inte har jobbat med. Till skillnad mot rekryteringsföretag som nischat sig på enskilda branscher har vi nischat oss på interim.

På Brightmill försöker vi alltid konkurrensutsätta våra kandidater för att ge våra kunder kostnadseffektiva lösningar, men vi har inga fasta priser. Vi sätter pris i samråd med kandidaten utifrån uppdrag och kund.

Allt börjar med en tydlig kravprofil och därefter följer vi en väletablerad rekryteringsprocess med en rad obligatoriska moment. Arbetet präglas av effektivitet, lyhördhet och kvalitet. Tack vare detta kan vi säkerställa att vi hittar kandidater med rätt kompetens.

Det vanligaste uppdraget är en linjebefattning och därför en heltidslösning. Behöver man någon på deltid tar vi en dialog om det under rekryteringens gång. Även om urvalet av kandidater kan bli något mindre, så brukar vi lösa de uppdragen.

Brightmill är en av Sveriges främsta interimsbyråer och helt nischade på interim management. Vi åtar oss inga rekryteringsuppdrag.

Andra tjänster inom Marknad