Hyr en interim inköpschef som har öga för affären

Vi hjälper dig att hitta rätt interim inköpschef som kan din bransch. Oavsett om uppdraget är strategiskt eller operativt, inom kostnadseffektivisering eller sortimentsutveckling.

Gör en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Hanna Eidem på Brightmill – Interim management

Ansvar en interim inköpschef kan ta: 
– Styrning & uppföljning
– Intern utveckling
– Leverantörsutveckling
– Upphandling
– Förändringsarbete
…och mycket mer.

Hitta rätt interim inköpschef för er verksamhet

Våra inköpschefer tar gärna ansvar för utveckling, styrning och uppföljning av era inköpsbehov, både vad gäller direkta och indirekta kostnader. Vi har ett brett urval av kandidater med färdigheter inom både strategiskt och taktiskt inköpsarbete och med gedigen erfarenhet av personalansvar och vid behov, av ledningsgruppsarbete.
Gör en förfrågan
Interim försäljningschef

Gedigen kompetens, lång erfarenhet och rätt personlighet

Vi kan hjälpa dig att hitta en interimschef med lång erfarenhet inom förhandling, avtalshantering inklusive avtalsjuridik och leverantörsutveckling. Vi har även kandidater med sin tidigare karriär i det offentliga som behärskar offentlig upphandling och tillhörande regler och praxis.

En interim inköpschef kan säkerställa att er leverantörsbas är optimerad ur ett kvalitets-, totalkostnads-, innovations-, hållbarhets-, risk- och affärsmöjlighetsperspektiv genom att definiera inköpsstrategier, projektleda upphandlingsprocessen, upprätta avtal, säkra kontraktsefterlevnad hos leverantörerna samt tillgodose kontinuerlig uppföljning och utveckling av leverantörer och verktyg för detta.

Dessutom kan de säkra att en välfungerande inköpsprocess finns på plats, där sökande och realisation av kostnadsbesparingar är en naturlig hörnsten. God förhandlingsförmåga och hög integritet är en självklarhet hos alla våra interimschefer.

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.