Hyr en interim Supply Chain Manager som gör skillnad

Söker du en interim Supply Chain Manager eller logistikchef för ett nyckeluppdrag? Våra erfarna kandidater kommer från både distribuerande och tillverkande bolag och tar sig an uppdrag i såväl större som mindre verksamheter.

Gör en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Om Brightmill - Henrik Engstam

Ansvar en interim Supply Chain Manager kan ta:
– Analys & strategi
– Produktionskapacitet
– Optimering av flöden
– Flytt av lager
– Tredjepartslogistik
…och mycket mer.

Få rätt interim Supply Chain Manager på plats

Våra interimschefer är vana vid att arbeta både strategiskt och operativt i sina roller. De arbetar bland annat som huvudansvariga för företags försörjningskedjor, från order till slutleverans, och ansvarar för allt från prognos till distribution.

Våra kandidater besitter förmågan att översätta företagsstrategier till konkreta mål inom supply chain, något som de sedan operativt implementerar genom sina team. Dessutom planerar de produktionskapacitet, säkerställer hög leveranssäkerhet, skapar bra styrningsprocesser och relevanta KPI:er samt förhandlar villkor och samarbetar med leverantörer.

Gör en förfrågan
Interim CFO

Erfarenhet av förändring, ledning och mycket mer

De flesta av våra interimschefer har gedigen erfarenhet av personalledning, projektledning och ledningsgruppsarbete. Med praktisk erfarenhet från olika affärssystem, besitter många även hög IT-kompetens.

Har ni även behov av förändringsledning inom exempelvis optimering av material-, produktions- och logistikflöden eller förflyttning av lager, upphandling av transporter eller etablering av tredjepartslogistik (3PL), har vi interimskonsulter med dokumenterad erfarenhet även inom dessa områden.

Något som också spelar roll för hur framgångsrikt ett interimsuppdrag blir är personlighet. Därför är vi måna om att hitta en interim Supply Chain Manager som matchar våra kunders behov även i det avseendet.

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.