Hyr en interim produktionschef som är Lean

Har du behov av att snabbt få in en interim produktionschef eller fabrikschef? Vi kan hjälpa dig att tillsätta en kvalificerad interimschef som kan leda och utveckla produktionen och dess medarbetare.

Gör en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Interim produktionschef

Ansvar en interim produktionschef kan ta: 
– Produktionsutveckling
– Lean Production
– Ständiga förbättringar
– Produktionsekonomi
– Kvalitet och säkerhet
…och mycket mer.

Rätt interim produktionschef tar er till nästa nivå

Våra interimschefer har lång erfarenhet från en rad olika tillverknings- och processindustrier samt en vana av att initiera och systematiskt driva ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten.

De kan leda och utveckla produktionen och dess medarbetare mot uppsatta mål, med tydligt fokus på produktivitet, kvalitet, säkerhet och kostnad. En viktig del i arbetet är att snabbt skapa förtroende i organisationen, en annan är att coacha och utveckla produktionsledarna.

Gör en förfrågan

Säkra leveransen med extra vass kompetens

De flesta har också tidigare erfarenhet av att fullt ut ansvara för leveranssäkerhet, arbetsmiljö, budget och ekonomisk resultatuppföljning inom sitt område. Vi säkerställer även god kommunikationsförmåga då en interim produktionschef behöver hantera många interna och externa kontaktytor som exempelvis inköp, produktutveckling, ekonomi, externa leverantörer osv.

Behöver ni en förändringsledare för att minimera kvalitetsbrister och kostnader, och samtidigt öka effektivitet och kundnöjdhet, så har vi interimskonsulter med specialistkompetens inom Lean, Six Sigma, 5S och Kaizen. Med vårt stora nätverk av kandidater kan vi matcha er kravprofil och specifika behov.

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.