Hem

>

Tjänster

>

Interim produktionschef

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Interim produktionschef

Vi matchar rätt person för varje behov

Stort kandidatnätverk över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid snabba processer och hög kvalitet

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Behov av en interim produktionschef?

Våra interimschefer har gedigen erfarenhet från olika tillverknings- och processindustrier. Med fokus på produktivitet, kvalitet, säkerhet och kostnad kan en interim produktionschef leda och utveckla både verksamhet och medarbetare mot uppsatta mål. Många av våra interimschefer är vana att initiera och systematiskt driva förbättringar och utvecklingsarbete. Behöver ni en förändringsledare för att minimera kvalitetsbrister och kostnader? Vill ni öka effektivitet och kundnöjdhet? Vi har interimskonsulter med specialistkompetens inom Lean, Six Sigma, 5S och Kaizen.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Vattenfall
Ahlstrom Munksjö
Unilabs
Maquet - Getinge Group
Axfood
Stena Recycling

Interimskonsult på plats snabbt

Vid interimsrekrytering måste det gå fort. Men det måste fortfarande bli rätt. Vi brukar säga att vi kan presentera kvalitetssäkrade kandidater redan inom ett par dagar. Vi har ett digitalt systemstöd som underlättar för våra chefsrekryterare att hålla kvalitet i sitt arbete. Dom har alla mångårig erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management och jobbar målmedvetet för att det ska gå fort och bli rätt.

Med en kombination av affärsmässighet och lyhördhet ser vi till att Brightmills rekryteringsprocesser präglas av professionalism och hög leveranstakt. Våra kandidater är utvalda med omsorg för att de matchar de uppdrag som vi förmedlar och finns över hela Sverige. Det i kombination med beprövade searchprocesser gör att vi vet att vi har vad som krävs för att förse våra kunder med rätt konsult efter behov.

Lyft kunskapsnivån och utvecklingstakten

Att med jämna mellanrum stärka upp sitt team med en specialist är inget ovanligt. Ett sätt att göra det på är att ta in en tillfällig lösning i form av en interimschef. Majoriteten av våra kunder vittnar om att kunskapsnivån i gruppen lyfts när man tar in en erfaren interimskonsult. Detta beror på att våra kandidater, förutom gedigen sakkompetens, ofta besitter både branschvana och lång linjeerfarenhet. Det innebär att de har god förståelse för vilka utmaningar som kan finnas men även idéer på hur de kan hanteras.

Låt en erfaren interimskonsult hjälpa till att kasta nytt ljus över en situation och använda sin långa erfarenhet till att snabbt sätta sig in i arbetet och börja leverera resultat! På så sätt kan en interimschef bidra med både kunskapsutveckling och vara en katalysator för utveckling i din organisation.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vi håller vad vi lovar

Våra arbetssätt är effektiva och moderna. Vårt målmedvetna kvalitetsarbete gör att vi vet vad våra kunder behöver och vill ha. Med över tio års erfarenhet av interim management har vi blivit en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vårt mål är att snabbt och effektivt hjälpa dig att få rätt interimskonsult för att lösa era behov. Vi vet att rätt kompetens hos våra konsulter adderar värde hos våra kunder! Därför arbetar vi målmedvetet för att leverera värde varje dag.

När du anlitar Brightmill får du en erfaren och pålitlig leverantör av interimstjänster – en trygg samarbetspartner, helt enkelt.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Jag fick en jättebra konsult på kort tid, perfekt matchning!

Patrik Gemzell, Getinge

Verifierat

Hanna på Brightmill var lyhörd och duktig på att säkerställa vilken kompetens vi behövde och kunde sedan presentera lämpliga kandidater för uppdraget. Vi är nöjda!

Anne Sarsten, Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Värdeskapande med interim

Står ni in för ett chefsbyte eller finns det ett behov av en större transformation? Kanske står ni inför konkreta affärsutmaningar som behöver hanteras? Oavsett, så är en interimslösning ett effektivt och, numera välbeprövat, sätt att lösa situationen. Det ger våra kunder en möjlighet att, med hög grad av flexibilitet, möta de utmaningar som man står inför.

Genom att fatta beslutet att ta in en kvalificerad interimskonsult kan man med kort varsel få in en erfaren chef med dokumenterad ledarerfarenhet, som snabbt kan gå in operativt och nå resultat inom ramen för ett tydligt definierat uppdrag. På så sätt kan en interim specialist bidra med både kunskapsutveckling och värdeskapande.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim produktionschef

Vi har en gedigen rekryteringsprocess där vi kvalitetssäkrar våra kandidater genom kompetensbaserade intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning.

Vi har aldrig som mål att presentera så många kandidater som möjligt utan brukar bara presentera de två till tre absolut bästa kandidaterna för uppdraget.

Nej. Som interimsbyrå, med ett stort kandidatnätverk, kan vi konkurrensutsätta varje uppdragsförfrågan. Detta innebär att vi gör ett urval av kvalificerade kandidater som är intresserade av uppdraget på de premisser som kunden angett.

Det händer ytterst sällan att en interimskonsult måste bytas ut. Om så är fallet så sker det enligt föreskriven process med transparens, effektivitet och professionalitet som ledord. Vi har en etablerad och avtalsreglerad reklamationsprocess som vi följer.

De flesta av våra konsulter vill jobba på uppdragsbasis, men det finns de som kan tänkta sig en tillsvidareanställning. Det är förenat med ett rekryteringsarvode. Nivån bestäms utifrån uppdragslängd och den lön som konsulten får som tillsvidareanställd.

Andra tjänster inom Supply Chain & Produktion