Hem

>

Tjänster

>

Interim Comp & Ben-specialist

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4.8

 av 5  |  

240

 omdömen

Interim Comp & Ben-specialist

Träffsäker matchning för varje behov

Stort konsultnätverk över hela Sverige

Över 10 års erfarenhet av interim

Hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Behöver ni interim specialistkompetens?

Vi har HR-konsulter som är specialister på kompensations- och förmånsfrågor inom både privat och offentlig verksamhet. De är vana att ansvara för allt från lönekartläggning och lönerevision till hantering av personalförmåner, tjänstepension, tjänstebilar och rörliga ersättningssystem.

En interim Comp & Ben-specialist kan analysera och säkerställa att ni har marknadsmässiga erbjudanden som attraherar och behåller rätt medarbetare. Det kan innebära att föreslå och utforma rörliga ersättningssystem som bidrar till ett långsiktigt engagemang hos nyckelpersoner i företaget eller att se till så att valda att bonus- och ersättningsmodeller förstärker och driver önskat beteende. Våra konsulter är erfarna och tillgängliga för snabb uppdragsstart.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Nordic Sugar
Toyota Material Handling
Swep International
Swedish Match
Carlsberg
Ahlstrom Munksjö

Ett nätverk fullt av kompetens

Vi har ett stort nätverk med flera tusen interimskandidater som spänner över hela Sverige. Brightmills kandidater är utvalda med omsorg för att matcha den typen av uppdrag som vi förmedlar. Med rätt kandidater i vårt nätverk och med vår effektiva och noggrant utarbetade sökprocess, vet vi att vi kan leverera när vi får frågan. Att vi dessutom håller oss löpande informerade om våra kandidaters tillgänglighet, gör att vi vet när de har möjlighet att ta sig an nya uppdrag.

Vi arbetar målmedvetet för att, tillsammans med kunden, skapa en gemensam förståelse av vad som krävs för uppdraget. Därefter arbetar vi oss effektivt och metodiskt fram till vilka kandidater som är lämpliga. På Brightmill har vi utvecklat ett digitalt systemstöd som gör oss effektiva och träffsäkra i vårt rekryteringsarbete. Alla rekryteringsprocesser genomförs av våra erfarna chefsrekryterare med många år i branschen. Vår målsättning är att vi ska lyckas överträffa våra kunders förväntningar på oss varenda gång.

Lyft kunskapsnivån i ditt team

Ibland har man ett behov av att stärka upp sitt team med en specialist. Ett flexibelt sätt att göra det på är att, under en begränsad tid, ta in en interimskonsult. Ett stort antal av våra kunder har i olika sammanhang vittnat om hur kunskapsnivån i en grupp har höjts, tack vare att man anlitat en erfaren interimskonsult. Detta beror på att vi ofta kan hitta konsulter som har gedigen branschvana och lång linjeerfarenhet.

Eftersom interimsspecialisten ofta har god förståelse för vilka utmaningar som brukar finnas i liknande organisationer, kan denna även på kort tid komma med idéer för hur era utmaningar på bästa sätt kan hanteras. Oavsett om det gäller ett specifikt projekt eller en linjebefattning, så kan en interimskonsult med tidigare erfarenheter hjälpa till att kasta nytt ljus över en situation. Att se på en utmaning med ny blick. På så sätt kan en interim HR-specialist bidra med både kunskapsutveckling och värdeskapande i organisationen.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte till våra kunder

Vår ambition är att addera värde hos våra kunder genom att förse er med rätt kompetens utifrån er situations unika förutsättningar. Vi är en av Sveriges ledande interimsbyråer och har över tio års erfarenhet av interim management. Vi kan vår marknad. Våra arbetssätt är effektiva och moderna och eftersom vi följer upp alla våra uppdrag noggrant, så vet vi vad våra kunder behöver och vill ha. Vi på Brightmill kan snabbt och effektivt hjälpa er att få rätt interimskonsult på plats för att lösa era behov.

När ni anlitar Brightmill, krokar ni arm med en erfaren leverantör av interimstjänster, som med väletablerade rutiner för kommunikation och uppföljning blir en trygg samarbetspartner när ni snabbt behöver kvalificerad kompetens på begränsad tid.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4.8

 av 5  |  

240

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Allt fungerade snabbt och smidigt. Är mycket nöjd.

Marie Höft, Axfood

Verifierat

Snabb och smidig process. Vi fick bra kandidater och blev nöjda med den vi valde.

Fredrik Franke, Peas Industries

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Brightmill – en pålitlig partner

På Brightmill håller vi vad vi lovar. Vår önskan är att ni som kund ska känna er trygga med vetskapen om att ni har hittat en pålitlig partner. Att ni får vad ni behöver, oavsett vilken interimsroll det gäller. Efter många år i branschen har vi på Brightmill skapat välfungerande rutiner för att tillgodose våra kunders behov. Det gäller oavsett om vi tillsätter chefer eller seniora specialister. Arbetssättet är detsamma.

Våra kundsamarbeten präglas av professionalism, affärsmässighet och dialog. Våra chefsrekryterare har lång erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management och guidar våra kunder genom processen. Vi bistår gärna med råd och rekommendationer baserade på tidigare erfarenheter och marknadskännedom. För oss på Brightmill är kvalitet en ledstjärna.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim Comp & Ben-specialist

Absolut! Att ta in en interimskonsult för ett avgränsat projekt är ett vanligt sätt för att öka kompetensnivån eller säkerställa leverans inom ett specifikt område. Vi är experter på att hitta den kompetens våra kunder behöver. Det gäller oavsett om det är en nischad specialist eller en mer generell linjeroll.

Vi brukar kunna presentera kvalificerade kandidater redan inom ett par dagar från det att vi får en uppdragsförfrågan, men brukar säga att vi kan ha en interimskonsult på plats hos kund inom två veckor. Vi anpassar tidsplanen efter behoven i varje enskilt uppdrag.

Vi gör en bakgrundskontroll för att kontrollera att det inte finns några hinder för en bra uppdragsleverans. Dessutom gör vi alltid en referenstagning av varje slutkandidat i en process.

Nej, Brightmill är en nischad interimsbyrå med fullt fokus på interim management.

Som kund betalar ni bara för timmarna som konsulten arbetar. Om det rör sig om en kortare frånvaroperiod händer ingenting. Om det rör sig om en längre frånvaro som gör att kandidaten inte kan fullfölja sitt uppdrag, så hittar vi en ersättare i samråd med kunden.

Andra tjänster inom HR