Hem

>

Tjänster

>

Interim HR Business Partner

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Interim HR Business Partner

Träffsäker matchning för varje behov

Stort nätverk av HR-konsulter över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Snabba processer och hög kvalitet

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Har ni behov av en tillfällig HRBP?

En interim HR business partner kan erbjuda ett proaktivt och konsultativt HR‑stöd i er organisation. Våra interimskandidater är vana vid att arbeta affärsnära och har ett brett kunnande inom HR-området. De kommer från olika typer av organisationer och branscher men är alla vana vid att arbeta självständigt och målinriktat. Detta oavsett om det gäller det dagliga löpande arbetet eller att initiera och driva förändring.

Rollen som interim HRBP ställer i många fall höga krav på relationsskapande. Våra konsulter hanterar både interna och externa kontaktytor med trygg hand. Att fungera som bollplank till chefer och medarbetare i HR‑relaterade frågor inom exempelvis organisationsutveckling, kompetensförsörjning och arbetsmiljöfrågor är en självklarhet.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Swep International
Carlsberg
SBC Sveriges Bostadsrättscentrum
Vattenfall
Svea Solar
Intrum

Tempo och kvalitet i varje rekrytering

Vid interimstillsättningar måste det gå fort med hög kvalitet genom hela rekryteringsprocessen. Därför har vi på Brightmill lagt mycket kraft på att utveckla välfungerande digitala metoder som stödjer våra chefsrekryterare i arbetet från kravprofiltagning till leverans, men även genom interimsuppdraget. Våra chefsrekryterare har alla mångårig erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. Med en kombination av lyhördhet och affärsmässighet säkerställer dom att Brightmills rekryteringsprocesser präglas av trovärdighet, professionalism och effektivitet.

Interimskandidater är noggranna när de väljer vilka de vill samarbeta med. Genom att löpande erbjuda våra kandidater intressanta och utmanande uppdrag, så vet vi att vi attraherar marknadens bästa kandidater. Kandidaterna i vårt nätverk är noggrant utvalda för att de matchar den typen av uppdrag som vi förmedlar. Med rätt kandidater i nätverket och med Brightmills väletablerade arbetsprocesser, har vi skapat unika förutsättningar för att kunna förse våra kunder med rätt konsulter. Givetvis finns Brightmills kandidater över hela Sverige – precis som våra kunder.

Interim som kunskapslyft

Ett sätt att lyfta kunskapsnivån i ett team är att ta in en tillfällig lösning i form av en konsult. Våra interimskonsulter har, förutom själva sakkompetensen, verifierad lång linjeerfarenhet och nästan alltid gedigen branschvana. Konsulten har ofta god förståelse för vilka utmaningar som finns och kan därför ofta komma med konkreta förslag på hur dom bäst kan adresseras.

Många av våra kunder vittnar om att kunskapsnivån i gruppen lyfts när man tar in en tillfällig resurs. Det gäller oavsett om det är en linjeroll eller ett avgränsat projekt. Med sin erfarenhet av liknande uppdrag, kan en erfaren interimskonsult hjälpa till att kasta nytt ljus över en situation och samtidigt snabbt sätta sig in i arbetet och börja leverera resultat. På så sätt kan en interimskonsult bidra med både kunskapsutveckling och värdeskapande i organisationen.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

En leveransstark samarbetspartner

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att vi håller vad vi lovar. I Brightmill finner ni en pålitlig och leveransstark partner av interimstjänster, oavsett roll. Vår bredd är en av våra främsta styrkor! Efter många år i branschen har vi på Brightmill skapat ett effektivt arbetssätt och välfungerande rutiner för att tillgodose våra kunders behov.

Våra affärsmässiga chefsrekryterare har alla mångårig erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom interim management. De lotsar er med van hand genom såväl rekryteringsprocessen som interimsuppdraget. Vi finns med hela vägen, från start till mål och kommer gärna med goda råd under resans gång. För oss på Brightmill är kvalitet en ledstjärna.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Allt fungerade snabbt och smidigt. Är mycket nöjd.

Marie Höft, Axfood

Verifierat

Professionellt och kompetent i alla led. Snabbt och flexibelt bemötande, kompetent och självgående konsult.

Jesper Kronstrand, SoVent Group

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Nya perspektiv med interim

Alla våra interimskonsulter har verifierad lång linje- eller specialisterfarenhet och ofta gedigen branschvana. De har ofta god förståelse för vilka utmaningar som kan finnas i en viss typ av verksamhet. Därför kan de ofta komma med konkreta förslag på hur olika utmaningar bäst ska hanteras.

Den värdeskapande effekten av att ta in en erfaren interimsresurs är ofta slående och en vanlig återkoppling från våra kunder när vi följer upp våra uppdrag. Det gäller oavsett om det är en linjeroll eller ett avgränsat projekt. Med sin erfarenhet av liknande uppdrag, kan en erfaren konsult bidra med nya perspektiv och konkreta åtgärdsplaner och snabbt leverera resultat och få effekt av sitt arbete. På så sätt bidrar våra interimskonsulter med både kunskapsutveckling och värdeskapande i organisationen.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim HR Business Partner

Vi försöker alltid konkurrensutsätta våra kandidater för att ge våra kunder kostnadseffektiva lösningar. På Brightmill har vi inga fasta priser, utan vi sätter pris i samråd med kandidaten utifrån kund och uppdragets karaktär.

Vi presenterar alltid våra kandidater med tim- eller dagspris. Vi tar inte ut något rekryteringsarvode, men kan vid önskemål lämna en offert med ett indikativt prisspann för den aktuella interimsrollen innan vi påbörjar rekryteringsuppdraget.

Eftersom vi är specialiserade på interim management! Förutom ett etablerat nätverk av kandidater över hela Sverige har vi utvecklat och förfinat våra arbetsprocesser för att kunna hålla tempo och kvalitet i alla våra rekryteringsprocesser.

Vi annonserar aldrig våra uppdrag utan arbetar bara med search. Om det finns en önskan om att skriva ett sekretessavtal redan vid uppdragsförfrågan (eller i ett senare skede av processen) så har vi väletablerade rutiner för det.

Ja, alla våra chefsrekryterare arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Vi har även en rad digitala verktyg och en arbetsprocess som stödjer det kompetensbaserade arbetssättet i rekryteringsprocessen.

Andra tjänster inom HR