Hem

>

Tjänster

>

Interim Business Controller

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Interim Business Controller

Träffsäker matchning för varje behov

Stort nätverk av controllers över hela Sverige

Årets interimsföretag 2023/2024

Alltid hög kvalitet och snabba processer

Gör en förfrågan

Vi kontaktar dig inom 2 timmar (kontorstid)

Söker ni en erfaren Business Controller?

En interim business controller behöver vara skicklig på att knyta ihop analys med kommunikation för att få till förändring. I vårt konsultnätverk har vi erfarna controllers som är vana att snabbt sätta sig in i komplexa verksamheter.

Förutom traditionella controlleruppgifter kan en interimskonsult även bidra till att förbättra och effektivisera processer och rutiner för ekonomistyrningen. Med utgångspunkt från era specifika behov kan vi snabbt hjälpa till att matcha rätt person till uppdraget.

Vi jobbar med såväl stora som små kunder. I de flesta branscher.

Frauenthal Gnotec
Toyota Material Handling
Intrum
AJ Produkter
SBC Sveriges Bostadsrättscentrum
Nynas

Samsyn och dialog

Brightmills kundsamarbeten präglas av dialog, tydlighet och professionalism. Med tio år i branschen kan vi den svenska interimsmarknaden. Vi har en gedigen process med en rad obligatoriska moment för att garantera kvalitet i alla led. Utöver det, har vi ett välbeprövat systemstöd som är designat för att stötta våra chefsrekryterare.

För att kunna hitta rätt kandidat är vi noggranna med att redan från uppdragsstart ha en samsyn med kunden rörande krav och behovsbild. Den får vi genom att ta fram en kravprofil. Till hjälp har vi vårt egendesignade digitala profilverktyg. Det gör det möjligt att i realtid definiera och värdera kompetenser och andra krav. När kravprofilen är formulerad, börjar vi leta efter rätt kandidater.

På Brightmill arbetar vi  med search. Vi söker upp de kandidater som vi bedömer matcha kravprofilen. Därefter genomför vi en fullskalig rekryteringsprocess enligt konstens alla regler. Vi kommer gärna med råd och tips under processens gång. Fråga oss gärna!

Höj kunskapsnivån i teamet

Oavsett om det gäller en linjebefattning eller specifika affärsutmaningar, så kan man ibland behöva hjälp med att se situationer och utmaningar i ett nytt ljus. Ett sätt att göra det kan vara att ta in en tillfällig specialist. En konsult som kan hantverket på sina fem fingrar och som har tidigare erfarenheter av att hantera liknande utmaningar.

Många av Brightmills kunder vittnar om att just kunskapsnivån i gruppen höjs när man tar in en interimskonsult, då dessa har förmåga att snabbt sätta sig in i sitt uppdrag och samtidigt ta fullt operativt ansvar för sina frågor. Effekten blir värdeskapande aktiviteter och omedelbar kunskapsutveckling till vår kund.

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Snabba processer

Sällan

Sällan

Alltid

Alltid

Professionella

Ofta

Ofta

Ofta

Alltid

Affärsorienterade rekryterare

Ibland

Ibland

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Ibland

Alltid

Varför Brightmill?

Traditionella rekryterare

Rekrytering inhouse

Specialister på interim

Sällan

Aldrig

Konsultnätverk

Aldrig

Aldrig

Maxat digitaliserade

Ibland

Aldrig

Snabba processer

Sällan

Sällan

Profesionella

Ofta

Ofta

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Sällan

Transparenta kundomdömen

Ibland

Sällan

Konkurrenter

Brightmill

Specialister på interim

Alltid

Alltid

Konsultnätverk

Ofta

Alltid

Maxat digitaliserade

Ibland

Alltid

Snabba processer

Alltid

Alltid

Profesionella

Ofta

Alltid

Affärsrådgivande rekryterare

Ibland

Alltid

Transparenta kundomdömen

Ibland

Alltid

Vårt löfte till er som kund

Vår målsättning är att genom rätt kompetens addera värde hos våra kunder! När ni anlitar Brightmill kan ni förvänta er en erfaren samarbetspartner med väletablerade rutiner för kommunikation och uppföljning. Våra arbetsprocesser är gedigna och välbeprövade.

Vi har över tio års erfarenhet av interim management och är en av Sveriges ledande interimsbyråer. Vårt mål är att snabbt och effektivt hjälpa er att få rätt interimskonsult för att lösa era behov. Våra arbetssätt är effektiva och moderna och vårt målmedvetna kvalitetsarbete gör att vi vet vad våra kunder behöver och vill ha.

Trustpilot TrustScore

Trustpilot

Betyg 

4,8

 av 5  |  

259

 omdömen

Omdömen om Brightmill

Trustpilot 5-star-rating

Verifierat

Vårt sammarbete med Brightmill har varit helt fantastikt, att jobba med människor som är bra på sitt jobb är så härligt! Rekommenderar använda dem till alla som behöver snabba och lätta rekryteringar.

Josefine Gustafson, Jefferson AB (Relatable)

Verifierat

Snabb respons på förfrågningar.

Per Wennersten, Ramén Valves

Vår arbetsprocess

En övergripande behovsanalys görs redan vid den första kontakten. Tack vare lång erfarenhet och erfarna chefsrekryterare kan vi snabbt skapa förståelse för hur behovsbilden ser ut och ge råd vid frågor eller funderingar.

Utifrån behovsanalysen skapar vi, gärna gemensamt med kunden i realtid, en kravprofil som definierar krav på kompetens och erfarenhet. Kravprofilen ligger sedan till grund för den fortsatta processen genom dialog med kandidater, kandidatpresentationer, referenstagning och uppföljning under interimsuppdraget.

I interimsrekrytering måste det gå fort. Hemligheten är att ha ett stort kandidatnätverk med aktuell information kring kandidaternas kompetens och tillgänglighet. Det har vi på Brightmill. För att hitta de bästa kandidaterna utgår vi alltid från vårt eget nätverk med noga utvalda kandidater över hela Sverige. Vi arbetar snabbt och effektivt tack vare vårt egenutvecklade systemstöd som gör oss pricksäkra och tidseffektiva.

För att urvalsprocessen ska genomföras på ett så effektivt sätt som möjligt använder vi vårt digitala profilverktyg när vi jämför kandidaternas kompetenser mot kravprofilen. Det gör att vi kan säkerställa objektivitet i urvalet och att kandidaterna som kontaktas har en relevant profil.

På Brightmill arbetar vi uteslutande med kompetensbaserad rekrytering. Ansvarig chefsrekryterare intervjuar kandidaterna och gör en överskådlig kandidatprofil som komplement till kandidatens CV. Brightmill presenterar de mest intressanta kandidaterna för kunden.

Kunden intervjuar utvalda kandidater och väljer sin slutkandidat.

Bakgrundskontroll görs på samtliga kandidater som vi presenterar. Referenstagning görs av Brightmill på slutkandidaten. Även den utgår från kravprofilen och kompletteras med en rad generiska frågor som sammanställs skriftligen i ett lättöverskådligt format.

Avtalstecknande sker digitalt med kund och sedan med konsult. Brightmill bistår även med hjälp vid uppstart och onboarding.

Flexibilitet och effektivitet

Behöver ni en erfaren interimskonsult under en begränsad period? Hör av dig till oss på Brightmill så ser vi till att hitta den kompetens ni söker!

En vanlig missuppfattning är att interimsuppdrag alltid är av förvaltande karaktär. Att man i interimsrollen framför allt ska upprätthålla befintliga rutiner. Så kan det förstås vara. Men att ta in en interimskonsult har, för många av våra kunder, visat sig vara ett effektivt sätt att skapa snabb genomförandekraft och resultatfokus. Detta samtidigt som upplägget är flexibelt och behovsanpassat.

En interimskonsult har ofta en lång linjeerfarenhet av specifika roller och branscher. Konsultens tidigare erfarenheter matchas mot kundens specifika behov för att kunna säkerställa tempo, effektivitet och kvalitet i uppdragsleveransen. Med en interimskonsult får ni som kund en senior spelare som kan ge nya perspektiv och samtidigt erbjuda värdeskapande aktiviteter med hög grad av effektivitet.

Gör en förfrågan

Behöver du hjälp att snabbt hitta rätt interimskonsult? Vi är specialister på interim management och har över tio år i branschen.

Ring oss på 010-10 10 150 eller gör en förfrågan här så kontaktar vi dig inom 2 timmar (under kontorstid). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Inquiry - SE

Vanliga frågor och svar om

Interim Business Controller

På Brightmill har vi inga fasta priser utan vi sätter pris i samråd med kandidaten utifrån uppdrag och kund. Vi försöker alltid konkurrensutsätta våra kandidater för att ge våra kunder kostnadseffektiva lösningar.

De flesta kandidaterna i vårt nätverk vill ha heltidsuppdrag, men det finns de som föredrar deltidsuppdrag. Deltidsuppdrag kan innebära att urvalet av kandidater blir något mindre, men vi brukar lösa även de uppdragen.

Efter 10 år med fullt fokus på interim management är det få branscher vi inte har jobbat med. Till skillnad mot rekryteringsföretag som nischat sig på enskilda branscher har vi nischat oss på interim.

Vi brukar säga att vi kan ha en konsult på plats inom två veckor. Oftast kan vi presentera kandidater redan inom ett par dagar från uppdragsförfrågan.

Brightmill är specialiserade på interim management. Vi åtar oss inga rekryteringsuppdrag.

Andra tjänster inom Ekonomi